28 Mayıs Sapanca Şenliği Tüm Fotoğrafler ve Yorumlar

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
FutureShock' Alıntı:
Skullhunter yanlış hatırlamıyorsam eklediğin son foto yol üzerinde ki ikbal in önündeydi.Siz ordayken bende önünden geçtim ordaki çocuklar gerçekten süper di fotolarını çekmeniz çok iyi olmuş :wiinkk:

Evet FutureShock tam orası :)

Kredi kartı geçerlimi dostum...adrese ücretsiz kargo teslimatı varmı...Motosiklete hizmet Halka hizmet biliyon...:queen:

xxl en pandasından...

kilom 116...boyum 1.90...aman abi ashes kızar şimdi...riske atmıyım kendimi...

Super Moderator
mete_han' Alıntı:
Kredi kartı geçerlimi dostum...adrese ücretsiz kargo teslimatı varmı...Motosiklete hizmet Halka hizmet biliyon...:queen:

xxl en pandasından...

kilom 116...boyum 1.90...bendede boy var ama ashes'ın peşinden gidiyom...:queen:
walla erhan bey patronum nakit çalışıyor ayrıca motora atlayıp bizzat onun elinden kendin alıyosun ve fırçanı yiyip öle geri dönüyosun fırça konusu geziye gelmemenle ilgili:wiinkk: :queen: :queen:

Arkadaslar bende okumaktan ancak yazabiliyorum, Emegi gecen herkese Katilip Katilmayan gönülleri bizle olan Herkese cok ama cok Tesekkür Ederim....
Bruce Abi cok Menun oldum....Hüseyin abiye selamlar...
Baris Güzel Müzigiklerin icin Tesekkürler ( bi ara Beste yapalim)....
Dost Darkla Dönüsümüzde E-5 den iydi......
Zühtü Pasa Cig Köfteler harika idi....
Tüm Siteye Tanistigim herkese Tesekkürler bir dahaki Bulusmada görüsmek üzere..... Saygilarla

evettt geldim arkadaşlar..
güzel bir hava güzel bir mekan güzel insanlar veee
kim bunlarrrrr morosiklet net ailesi tabikiiiiiii...
emegi geçen herkeze sonsuz teşekkürler...:rendeer:
yedik içtik sohbet ettik gezdik teker yaktık geldik...
gelmeyenler daha cooookk kafayı vurursunuz duvara...
(mazereti olanlar konu dışıdır..):queen: :queen:
ASHES bukelemun kesin benim abi sözümüz sözz birdahakine...

TEASER' Alıntı:
Arkadaşlar Herkese İyi Haftalar,

Çok güzel bir pazar geçirdik. Organizasyonda emeği geçen herkese tşk ederiz. Belli bir saatten sonra 8-10 motor maşukye ve ordanda kartepe'ye çıktık. Gerçekten gezilmesi ve görülmesi gereken yerler. Çıktığımız en uç nokta kartepe'nin yüksekliği 1700 mt'idi. Gerçekten muhteşem bir manzara ve ciddi soğuk bir iklim vardı tepelerde. Teleferiklerle çıktık.

Önce sapanca'da, sonrasında maşukye ve kartepe'de çekilen resimleri aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Özellikle siteye yüklemedim çünkü yaklaşık 300 adet :), tek tek uğraşmak epey zaman alıcaktı bi de çok yer tutacaktı. ilk 6 sayfa sapanca, sonrasındakiler maşukye, kartepe ve dönüş yolu.

http://www.3eylul.com/resimler/28_05_2006_abant_masukye

Sevgiler...

baba cok uzdun benı ınsan bızede haber verır yav sımdı cok uzuldum

Evet arkadaşlar Sapanca gezisine gittim gezdim gördüm ve yazdım :)

Süper bi gündü. Gezi yazıları bölümüne de buna dair bir yazı ekledim
Buradan okuyabilirsiniz

Gezi yazılarına eklmişitim ana yazıyı ama admin arkadaş konu dağılmasın diye buraya taşıyınca yazımı mecburen mesaj değiştirdim arkadaşlar
:)

alper_tim' Alıntı:
walla erhan bey patronum nakit çalışıyor ayrıca motora atlayıp bizzat onun elinden kendin alıyosun ve fırçanı yiyip öle geri dönüyosun fırça konusu geziye gelmemenle ilgili:wiinkk: :queen: :queen:

keşke her fırça Erhandan yense...sevgi kelebeği kendisi ya...bak Allah var o kadar seviyom yani...:rendeer:

slmn arkadaşalar..gezi harbiden süperdi..ama bizde(jasmin,ben,adem,sevgi)foto çekilmiştik göremedk yaw...eklenmemiş..:farao: beni artçı olarak alan ümit abiye çoook sonsuz tşk ederim 165 km hızda delirdim ar gazlarda bittim..unutulmaz bi gün oldu benim için..dönüşü beni izmit otogarına kadar getiren abime minnettarım..o olmöasaydı kalmıştım walla dağın başında kurbağalarla...canım ablacım yasemin sana çok çok çok tşk ederim sen olamsaydın ben yoktum gezide..:queen: :queen: :queen: :queen:

Highway' Alıntı:
Arkadaslar bende okumaktan ancak yazabiliyorum, Emegi gecen herkese Katilip Katilmayan gönülleri bizle olan Herkese cok ama cok Tesekkür Ederim....
Bruce Abi cok Menun oldum....Hüseyin abiye selamlar...
Baris Güzel Müzigiklerin icin Tesekkürler ( bi ara Beste yapalim)....
Dost Darkla Dönüsümüzde E-5 den iydi......
Zühtü Pasa Cig Köfteler harika idi....
Tüm Siteye Tanistigim herkese Tesekkürler bir dahaki Bulusmada görüsmek üzere..... Saygilarla
:rendeer: dostum ben teşekkür ederim sen çok iyibir yol arkadaşısın seninle heryere giderim
hele E5 kenarı körfezde gün batımı biralarımız siperdi :rendeer:
bu arada senin pantalonun halla bende :p (leyn yanlış anlamayın ben gölde pantalonla yüzünce sağolsun muzaffer pantalonunu bana vertdi:rendeer: )

dostum hoş sohbetinle guzel bir gun gecirmemizde katkın buyuk. videolarını bekliyorum.

alper_tim' Alıntı:
kardeş tişörtleri bben sattığım için sana 20,00YTL olur sen yabancı değilsin:wiinkk: :p
şaka bi yana sen bedenini söyle tişörtler tane 15,00YTl ve 15$:cat: :queen: :queen:

Üstad nesıl alabiliriz,

gerçekten de muhteşem bir organizasyondu...çok teşekkür ederim...
joker'in rahatsızlığından dolayı henüz eve gidip fotoları aktaramadım...yine fırça yiycem biliyorum:mrgreen:
neyse 1-2 saat sonra eve gidip fotoları pc ye aktarıp yollıycam,söz...bu arada gezi sonrası biber muhabbetimiz de pek güzeldi hani...

alperrr bandeki resimleri diyorum....:silent:
uygunmusun gödertiim sana atarsın nete...:cherry: :salut:

geziden memnun kaldığınız için mutluyum. güzel bir gün geçirdik.ne yazık ki bu sefer bir aksilik çıkmasın diye koşturmaktan fotoğraf çekmeyi unuttum.
yalnız sapancanın kurbağalarına bu ilgi beni kıskandırdı benim bir pozum kurbağa hayvanının 50 pozu çekilmiş meşhur oldu valla hayvancıklar
çocukarın motorlara hayran hayran bakarken ki görüntülerine bayıldım çok iyi yakalamışsınız.
mekanda yaşanan herhangi bir aksilik aksaklık olduysa af ola.
gelişte ve gidişte kaza geçiren arkadaşlara tekrar geçmiş olsun

....................................................
Çok güzel bi geziydi.. bende hala resim yüklemeye çalışıyorum

nurguldemirbay' Alıntı:
geziden memnun kaldığınız için mutluyum. güzel bir gün geçirdik.ne yazık ki bu sefer bir aksilik çıkmasın diye koşturmaktan fotoğraf çekmeyi unuttum.
yalnız sapancanın kurbağalarına bu ilgi beni kıskandırdı benim bir pozum kurbağa hayvanının 50 pozu çekilmiş meşhur oldu valla hayvancıklar
çocukarın motorlara hayran hayran bakarken ki görüntülerine bayıldım çok iyi yakalamışsınız.
mekanda yaşanan herhangi bir aksilik aksaklık olduysa af ola.
gelişte ve gidişte kaza geçiren arkadaşlara tekrar geçmiş olsun
:rendeer: nurgül herşey süperdi sana ve arkadaşlarına teşekkürler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar