28 Eylül dirensiyon sınavı

Merhaba arkadaşlar 28 Eylül'de Yenibosna'da direksiyon sınavına gireceğim.Yağış yüzünden ertelendiğine dair dedikodular var.Hem aynı yerde sınava girecek olan arkadaşlarla haberleşmek hem de bu dedikodulara açıklık getirmek için açıyorum konuyu.Net bir bilgi paylaşabilecek olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.Bu sayede soru işaretlerini kaldırmış oluruz.

Merhaba,

En dogru bilgiyi size sürücü kursunuz verecektir,ek olarakta ben motorsiklet direksiyon sınavı olurken yagmur yağıyordu.

Antalya olarak bayramdan sonraya ertelemişler yoksa benımde yarın dı. Bayramda ehliyetli olacaktık güyaaa. :(((

Biraz önce sınavdan çıktım. İstanbul salipazari sınav alanı. Sabah yağmur yoktu ama tam ben çıkarken yağmur başladı biraz. Sınavlar yapılıyor.

İstanbul maltepede sınaavım bir saat önce bitti, soğukdu ama iptal değildi.

Yanlız bu komisyondaki elemanlarda şans işi birisi düşene kalk devam et diyor. Öbürü, ayağını yere koydu diye, senin işin bitti in artık diyor. Anlam veremedim.

Direksiyon sınavları ilçeden il den ile ilçeden ilçeye değişir tarihleri yerel milli eğitimler belirler.
27-28 eylüldeki drks sınavı kpss ve açık lise sınavları olduğu için çoğu il ve ilçede 11-12 ekim ertelenmiştir.

Ben 7 eylülde sağanak yağmurda kullandım hatta konu açtım bazı üyeler kızdı sınavın iptal olmamasına o günü hatırlayanlar vardır sabah 11:00 şimşek çakıyor gök gürlüyordu.Ama ELHAMDÜLİLLAH geçtim.

Ufak tefek aksilikler yaşasam da bugünkü sınavdan geçmişim darısı herkesin başına

hsk

İstanbul esenyurt iptal 11-12 ekim benim'e ertelendi malesef.

Bugün girdim ben de sınava.Parkurdayken yağmur başladığı için trafiğe çıkmadım ve komisyon yeterli buldu.Sonuç olarak sadece slalom ve platformdan geçerek ehliyet sınavını geçtiğim için çok şaşırdım.

Bugün girdim ben de sınava.Parkurdayken yağmur başladığı için trafiğe çıkmadım ve komisyon yeterli buldu.Sonuç olarak sadece slalom ve platformdan geçerek ehliyet sınavını geçtiğim için çok şaşırdım.
Neden şaşırdın komisyon isterse seni hiç sınava bile tâbi tutmaz

Neden şaşırdın komisyon isterse seni hiç sınava bile tâbi tutmaz

B sınıfı için girdiğim direksiyon sınavında dönüceğim yeri belirtmedikleri için (sınav güzergâhını bilmiyordum) aracı stop ettirdim ve kaldım bu yüzden A2 sınıfı için girdiğim direksiyon sınavında bu kadar kolay olmasını beklemiyordum şaşkınlığımın nedeni budur hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar