28 Ağustos 2005 İzmit Körfez Motosiklet Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
28 Ağustos 2005 Pazar günü İzmit Körfez Pistinde yapılacak olan Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonasına gidiyoruz.

Buluşma Yeri: Otoyol Gişilerini geçtiketen sonraki ilk benzinci (OPET)
Buluşma Saat: 10:00
Haraket: 10:30

Forumda kimse ile kişisel bir problemim yok nasıl biri oldugumu herkes bilir. Forumda silinen mesajlar ilgili açıklayı başka bir başlıkta yapağım. forum içinde birçok moderator var erdun abinin mesajlarının niye duzenlendigini bilmiyorum (arastıracagim). Korfez gezisi icin erdun abi ile zaten mesajlasıyordun bir org. yapmaya calisiyorduk niye boyle bir tartısma ortamı oldu bilemiyorum. Pazar gunu yapacagimiz geziye katılırsanız yuzyuze goresebiliriz cozulmeyecek problem yoktur.
Kişisel tartısmaları (benimile ilgili olanlarıda) forum sayfalarında degil ozel mesaj yolu ile cozebilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geleceğim kardeşim iki elim kanda da olsa geleceğim seninle ilgili hiç bir problemim yok ben seni gene ilk tanıdığım gibi seviyorum :rendeer: sen benim kardeşimsin :rendeer: işallah o topikten silinen mesajları silen arkadaşlarda gelirde mertçe yiğitçe neden sildiklerini söylerde :pr: :pr: bende cevabını veririm o çocuklara :queen: :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Evet korfeze gittik yarısları seyrettik cok ii gazliyorlar yaa :cat:

Siteden wishmaster , bandir , skullhunter , erdun abi cenk , conqueror ve bir kac uye daha vardı adlarını hatırlayamadım kusura bakmasınlar yazarlarsa sevinirim.

Motosiklet Yarıslarını seyretmek gercekten cok keyifli tum motorcuların bir araya toplanması daha da keyifliydi. :cat:

Evet gercekten guzeldi. Sina Sofuoğlu olayı bitirmiş ama abicim. Adama kimse ayak uyduramadığı için ilk turdan itibaren adam kopuyor gidiyor. Kimse adamla rekabet edemiyor. Oldukça çok yarış vardı bugün, önce supermoto ile başladı. Supermoto'ya Erhan'lar yetişemedi, o sırada ben, ccbbdd, ercüment abi ve wishmaster vardık. Supermoto benim en zevk aldıgım yarıslardan biri oldu bugunki. Cok tatlı kullanıyor S.Sofuoğlu motoru. Cok estetik. En son yarış ise TMF Grand Prix idi, Sofuoğlu bitime 7-8 tur kala arıza yapan motoru nedeniyle açıkara önde götürdüğü yarışı terketmez zorunda kaldı.. Kötü oldu, kendisi de cok sinirlendi.. Fotoğraf makinesi götürememiştim resim çekemedim o yüzden :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
+ expert kardeşim :rendeer:+hasan arvasi kardeşim :rendeer: sağolsun adapazarından geldi aklıma geldikçe yazacağım bu arada
mert arkadaşım eşinle gelmis beni avatar resimimden tanımış orda kendini tanıtıp hatır sordu sağolsun :rendeer:
lumimaya54 kardeş beni sakalımdan ve motorumdan tanıyıp yolda selamlaştık :rendeer:

Pendik bayisi İbrahim Abi de orda idi ve bizle cok ilgilendi, kendisine burdan teşekkür ediyorum..

bende ordaydım ama sizlerle tanısamadık..oduncuyla görustum.bide gelirken e_erdun, abimizle slmlastık..inşallah bidahakine tanısırız..

Cenk sinan cumartesi sıralama turlarında düşüp omuzunu çıkarttığı halde yarışta birinci geldi. O motorla nasıl yarıştı hayret ettim çünkü cmrtesi günü paramparçaydı öğrendiğime göre sabaha kadar çalışıp motoru onarmışlar

Demir73, evet hocam biliyorum. O halde bile adam felaket yarıştı. Ama TMF Grans Prix yarışında motor tIrtladI yarış dışı kaldı işte :sunny:

arkadaşlar bende ordaydım arvasi ve erdun abi ile tanıştık ama diğer arkadaşlarla

tanışma fırsatım olmadı önümüzdeki haftalarda kurtköy ayağı olacakmış oraganize

yaparsanız bu sefer tanışmak isterim sizlerle :rendeer:

scuba, İstanbulpark'daki yarışa da gideceğiz. Sitede duyurusunu yaparız. Orda tanışırız.

başka forum da yazdım ama rahatlamadım demek ki fazlasıyla hayal kırıklığı olmuş gene yazıyorum. bence yarışlar dışında org. kötü hem de nasıl.kim neye biner neyle yarışır,sürat nedir,ne kadar zamandır yarışır,kariyeri nedir,nedir nedir yaaaa ordaki sunum yapan arkadaş sadece yok sinan sofuoğlu yok bilmem kim bide tutturmuş gümüşkuş deyip duruyo.aydınlanmak istedim bu yarışlar hep mi böyle yani seyretmeden önce her yarışanın seceresini bilmelimiyiz bu budur şu şudur yoksa bu org. gerçekten mi kötüydü aydınlatıverin ltf. ama yarışlar güzeldi özellikle son yarış. bravo tüm arkadaşlara.

Forumdan Uzaklaştırıldı
trenox :cat: :cat:
Bencede start ışıklarının olduğu yere en azından geçen motorun hızını yazan bi radar konabilirdi. Çok da şık olurdu geçen motorların hızları orda yazsaydı. Bu sistem çok basit İzmitde yol kenarlarında bile var. Hızınız şu diye yazıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar