27 temmuz cumartesi ,karamürsel iftar etkinliğine Davetlisiniz.

Emeği geçen arkadaşların klavyesi ne sağlık , iftardan evvel alış verişe çıktığımda gördüm motosikletleri , iftardan sonra topiği gördüm Uğuru aradım abi balık adasında yız diyince anca çaya yetiştik.Yeni arkadaşlar ile tanışma fırsatımız oldu memnun oldum , nice buluşmalara diyelim. :)

Emeği geçen arkadaşların klavyesi ne sağlık , iftardan evvel alış verişe çıktığımda gördüm motosikletleri , iftardan sonra topiği gördüm Uğuru aradım abi balık adasında yız diyince anca çaya yetiştik.Yeni arkadaşlar ile tanışma fırsatımız oldu memnun oldum , nice buluşmalara diyelim. :)

tanışmamız geç oldu abi..hem bu zamana kadar,hemde bugün son anda....:queen:
ama bundan sonra irtibatı koparmayalım...:cat::rendeer:

İnşallah Samet dostum ,bu tarafa her gelişinde görüşmek dileği ile benden o tarafa geçersem merhaba derim.. :cat:

Beklerim abi..hatta hayırsız İrfanıda (ama ramazan sonrası) kulağından tutup getirirsen sevinirim...:cherry::rendeer:
bende inşallah gelirsem Allahın izniyle görüşürüz...:rendeer:

Çok güzel bir organizasyondu emeği geçen tüm herkese özellikle İrfan abiye çok teşekkür ediyorum inşallah daha başka etkinliklerdede buluşmak üzere

saygılarımla

NOT:4 ağustos pazar pendik veya dragos mekan tam belli olmasada bi iftar planlıyoruz konularım arasında bi başlık var gelmek isteyen abilerimi arkadaşlarımızı bekliyoruz

Irfn abiye bizleri bulusturdugu icin tesekkur ediyorum.

Sinan sen ne ara gittin ya goremedim seni?

Kocaeli İl Temsilcisi

iyi oldu be cem abi , aynı havayı soluyup duruyormuşuz bi haber birbirimizden :) saygılar hürmetler abicim .

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------

Çok güzel bir organizasyondu emeği geçen tüm herkese özellikle İrfan abiye çok teşekkür ediyorum inşallah daha başka etkinliklerdede buluşmak üzere

saygılarımla

NOT:4 ağustos pazar pendik veya dragos mekan tam belli olmasada bi iftar planlıyoruz konularım arasında bi başlık var gelmek isteyen abilerimi arkadaşlarımızı bekliyoruz

iftar toplantısı ise beni şimdiden yok yazabilirsin kardeşim özür dileyerek ama bayramdan sonra hürrrr general .:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hani fotolar kardeşim...
Böyle topicmi olur?....
:pr:

Pidelerin resmini isterük....

iyi oldu be cem abi , aynı havayı soluyup duruyormuşuz bi haber birbirimizden :) saygılar hürmetler abicim .

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------

iftar toplantısı ise beni şimdiden yok yazabilirsin kardeşim özür dileyerek ama bayramdan sonra hürrrr general .:)

abi her zaman başımın üstünde yerin var istanbul kartal-pendik civarındada bi kardeşin var aklında bulunsun :)

saygılarımla

Teşekkür ederim Cihat kardeşim seninde bu yakada bir abin var bilesin her zaman başım üstüne, beklerim... :cat:

Organizasyon harikaydı. Pide bir o kadar güzeldi. Tıka basa yememize rağmen bitiremedik :) İrfana emeği ve pideleri için teşekkür ediyorum.

Irfn abiye bizleri bulusturdugu icin tesekkur ediyorum.

Sinan sen ne ara gittin ya goremedim seni?

he yaa..masadan kalktıktan sonra hiç göremedim Sinanı...neyse çıkartırız acısını nasılsa...:rendeer:

Ben oralardaydım aslında :) Siz görmemişsiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar