27 temmuz cumartesi ,karamürsel iftar etkinliğine Davetlisiniz.

Kocaeli İl Temsilcisi
yeminle bu akşam ölüyorum sandım davetliydik ..çok yemişim gewrisini hatırlayamıyorum...:sunny:
zaten beraber oturacazda..:)mahsuru yok uğurcum yardımcı olurum sana biz ne için varız...:mrgreen:

can boğazdan gelir beybi hiç bana çekmemişssin yimek konusunda :cherry: helali hoş olsun yetmezsse bana söle takviye pide kuvvetlerine habar edeyim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

ARKADAŞLAR DİKKATLİ GELİN , BENİM KAYIŞ KOPTU MOTOR CONTA YAKACAK HAYIRLI SAHURLAR.

bir gülü sevdim birseni:joker:

kolay gelsin irfan.. yetmesse sametin pidesinide başkasına veririz...:cherry: çok pis adamım ben

yeminle bu akşam ölüyorum sandım davetliydik ..çok yemişim gewrisini hatırlayamıyorum...:sunny:
zaten beraber oturacazda..:)mahsuru yok uğurcum yardımcı olurum sana biz ne için varız...:mrgreen:

1: Birsen kim ülem alçakkk...:joker:

2:benim pidemi yiyecek adam henüz doğmadı...:pl:

3:bende işte tam bundan korkuyorum...:pl::queen::flower: yardım olayı korkunç ama şimdide beni uğurla aldatmaya kalkıyor köfte...

Uğur kanma buna sen..zamanında banada böyle güzel sözler söylüyordu..inanki bana herşey pideyi yiyene kadar...:queen::queen::pl::pl:

Ulen sevimli panda şu iftar organizasyonu biteydi hayırlısı ile cbf ınla geleydin pideni yiyeydinde ondan sonra alaydın ya inazumanı ölümüyodun inazumasızlıktan bu kadarmı kudurdun hayın domdom :mrgreen: hayır arkadaş aldığım inazuma dostlarla muhabbet edip yiyip içmeme engel olcaksa almam ben onu daha iyi :bounce: :p

arkadaşlar biz pendikten mahony ,cenk şenver, fermuz,vedat,süslü atmet ve ben toplanıp çıkacağız... çıkış saatimiz belli değil şuan için ama bir ssaat erken gidip oralarda turlana bilir... buluşma saatini yazarım burdann gelmek isteyen olursa gelir..

1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
26-tahsins (tahsin ser-yuvacık)
27-münir
28-Dambıl
29-Atillapasa.(Atilla sadıkoğlu istanbul anadolu)
30-Recep Sağır
31-Dragon
32-Cem[/QUOTE]
33-ercan77100
34-yalova
35-yalova
36-yalova
37-yalova
38-çelikatlı
39-ysfist
40-sbr
41-sllnbs.okn
42-süsslü ahmet
43-alper kamereman+1
44-Progressive
45- unnamed- +1
46- apranax77
47-komutan Logar
48-Camper+2
49-Kerem T
50-Dr.Kürşat
51-Seyithan
52- Haydar BIÇAK
53- fermuz
54- vedat
55_ Murat

telefonla ararım şimdi irfan abi :)

Kocaeli ekibi saat 19:00 'da toplanıp 15 motor geliyoruz.

nereden feribota bineceksiniz. pendikten mi? eskihisardanmı ? bide gelecek arkadaşlar için pendiğin neresinde saat kaç gibi olalım ?

sanırım gelemiyeceğim..motor bulamadım...:pr:
artçı olmakta bana sıkıntı oluşturduğundan,şimdi kalkıpta bi arkadaşa kendi motorunda artçı olmasını söylemekte ne kadar abes olur değilmi???

son dakikada bir süpriz olmazsa helallik isterim artık...:salut:

Cihat kardeşimin motoruyla geliyoruz inşallah...saat 18:00 gibi en geç yola çıkacağız...katılmak,bize takılmak isteyen,o saatte anca yetişiriz olursa biyerlerde biraz bekleyebiliriz sanırım..

ülem mezük senün yüzünden ne hallere girdim olm..bak ben geliyom iftara ama bence sen gelme....:pl::pl::queen::queen:

yedirmem pidemi kimseye üleeyyynnnn....:flower:

1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar yan çizdi çamura battı yerine ben geliyorum+Cihat kardeşim.
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
26-tahsins (tahsin ser-yuvacık)
27-münir
28-Dambıl
29-Atillapasa.(Atilla sadıkoğlu istanbul anadolu)
30-Recep Sağır
31-Dragon
32-Cem[/QUOTE]
33-ercan77100
34-yalova
35-yalova
36-yalova
37-yalova
38-çelikatlı
39-ysfist
40-sbr
41-sllnbs.okn
42-süsslü ahmet
43-alper kamereman+1
44-Progressive
45- unnamed- +1
46- apranax77
47-komutan Logar
48-Camper+2
49-Kerem T
50-Dr.Kürşat
51-Seyithan
52- Haydar BIÇAK
53- fermuz
54- vedat
55_ Murat

irfan abim allah razı olsun. çok güzel bir iftardı. en ufak bir sıkıntı yoktu. emeği geçen herkeze teşekkürler.
uğur kardeşimlede tanışmak nasip oldu. dahada çok görüşürüz.
mezit ve diğer pek çok tanıştığımız arkadaşlarımızada tekrar görüşmek üzere.
saygılar abim.

Arkadaşlar güzel bir akşamdı Teşekkürler irfan ağa eline sağlık görüşmek üzere saygılar.

Gercekten guzel bi aksamdi mevlut abim ve butun arkadaslara cok tesekkurler

Tekeriniz duz bassin

ne la bu herkez mevlüt abim demiş başka bişey dememiş..ne buldunuz o irikıyımda yahu??:pl::queen: korkudan yanıma bile oturamadı yavrucak...:bounce:

İrfan vardı,Sinan vardı,Ramazan vardı,Murat vardı vardı da vardı..hatta ben bilem vardım ülem ama kimse bahsetmemiş...:salut::pr::queen::queen::flower::flower:

bende bir kez daha buradan hem İrfana hemde gelip gitmeme motoruyla yardımcı olan Cihat kardeşime teşekür ediyorum...:rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi
bu yorumu okuduğunuz saatte ancak eve gelebildim , yarın akşam rahat rahat bakınacağım sabah 0:8 den akşam iftar saatine kadar resmen ter attım , ama İFTAR vesilesi ile bir araya gelip aynı havayı teneffüs etmek gerçekten güzeldi, hep söyledik ve yine söylüyoruz bu iş gönül işidir , teker çeviren , zaman ayıran, tüm kardeş ve ağabey ,arkadaşlarıma teşekkür ediyorum , inşallah kazasız kedersiz tüm arkadaşlar evlerine vardılar, önemli olan bir unsurda budur allah kaza keder vermezde halen yaşıyor olacaksak , inanın daha bir çok etkinlikte görüşeceğiz ama o zamana kadar hepiniz kendinize iyi bakın.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Irfan abi emeğine,eline sağlık. Gerçekten herşey çok hoştu. Allah daha nice güzel buluşmalarda bir araya gelmeyi nasip etsin. Uzaklardan kalkıp gelen abilerimız,kardeşlerimizde insallah kazasız belasız evlerine ulaşırlar.

Çok güzel bir akşamdı. güzel bir iftar yaptık irfan abi sayesinde. yeni arkadaşlar edindik, tanıştık. keyif vericiydi. başta irfan abi olmak üzere herkeze teşekkürlerimi sunarım. en kötü günlerimiz böyle olsun :)

Yolu karıştırıp geç kalsamda güzel oldu günün bilançosu 220 km ve hoşsohbet abiler kardeşler.
Herkese teşekkürler.

Ben maalesef gelemedim sabah 12 saatlik bir araç yolcuğu beni bekliyor ve dinlenip uyumam gerekiyordu :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar