Vay be,koskoca dünya markası Honda neymiş yahu..İyi ki okudum bunları..Birde o Honda sahiplerinin yaşadığı sorunları Honda yetkililerinden duysak ne derler acaba.Ben duydum,duyuyorumda,ama çok duyduğum ''Bu kadar bilinçsiz kullanıcıyı hep bir arada sadece Türkiye'de görüyoruz'' idi..Tabi adamlar burda yok vurunda vurun markaya,nasıl olsa savunamıyorlar kendilerini..
Yurdum insanı,o kadar bilmiştir,o kadar bilirki her konuda atma da tutmada sınır tanımaz.En güzel örneği de bu ve bunun gibi sitelerdir.Suzuki de hiç sorun yok değil mi?Yamaha da da yok?Vay be bizim Honda lar demek ki üretim ıskartası,zayi makineler,hep buraya geliyor,vay sizin cehaletinize ben!!!39 yaşındayım,adam diyor ki bende bir zamanlar bunlardandım falan filan..Haha...sen daha bebekken biz puch lara,peugeot panter lere biniyorduk,nasıl bir zamanlar bizden oluyordun?..sokak aralarında,o saydığın motorlara biz yazlıkta bakkala çakkala gitmek için biniyorduk...Benim hatam,en büyük hatam böyle zırcahillerin olduğu bir foruma yazmak.Honda sizin neyinize ya?Suzuki neyinize sizin?Cahil cühelarla nereye kadar..Yok servis çözemiomuşta,orda çözemezler şaşırmadım,yok bilmem neymiş...