27 Kasım 2010 Direksiyon Sınavı

Evet arkadaşlar büyük gün geldi çattı sadece 3 gün kaldı.Vitesli ve otomatik bilmeme rağmen ilk defa bugün biraz heyecan bastı sizde durumlar nasıl:)

valla bende inşallah yarın ilk kez direksiyon dersine gircem bakalım hayırlısı :D
ama pazar günkü sınavda ne olurum bilmiyorum :D
heyecan had safhada olur sanırım :D
:D

Bizim burada sınav cumartesiye alındı eray_uluyazı, belki sizin de öyledir dikkat et.

İstanbulda sınav kursa kayıt olduğumdan beri 27 Kasım olarak planlandı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende düşünüyorum ya ayağımı yere koyarsam falan diyeee :S

ben de görevli olarak katılacağım sınavlara, çok net bir hata yapmaz iseniz sorun olmaz ama daha önce girdiğim bir sınavda bayanın biri motoru yerinden bile kaldıramamışdı da , yapacak bir şy olamadı tabi bir daha ki sınava..

arkadaslar fatih tarafında oturanlar da cumartesi günü mü sınava giriyor?

birazdan gideçegim sınav yerine heycandan ne yapacagımı unutmam sanırım:)

geçtiğimiz pazar günü girdim ben. vitesli motor sürmeyi beklerken bide baktım minik bi mondial scooter koydular önüme. 100 mt ileriye de bi duba koydular sür dediler. sürdüm geldim.

hatta hafif panik atağı olan bi abimiz bindi dönerken stabilizeye kaydırdı tekeri hafiften ve ufak bi düşüş yaptı. heyecandan olsa gerek herhalde. motoru düşürdüğü halde bile geçirdiler herifi sınavdan.

yani beklediğim kadar zorlu değildi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
şuan kurtköy çamlık mah sinde bayağ bir araç motosiklet ve minibüs .. araçlar var direksiyon sınavını uyguluyorlar ALLAH kolaylık versin..

bende çıktım bu akşam açıklanır,beklemediğim kadar düşen oldu bir aday az kalsın kamyonların yoluna düşüyordu ki kıl payı kurtuldu.Bayanlar alınmasın ama özellikle bayanlar hiç bir şey yapamadı,düz yolda bile gidemediler,düştüler.Gözetmen hocalar bile illallah dedi :mrgreen:

Son düzenleme:
Elimden gelen tüm acemilikleri sergiledim. :) Yok arkadaş, scooter tarzım değil!..

arkadaşlar bende bugün girdim sınava sizce ne zaman ehliyetlerimiz elimize geçer?iş kaldı motor almaya..allah herkezin gönlüne göre bi motor versin :))

ben pazartesi dosyayı alırım salı trafiğe veririm çarşambada elime geçer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar