27 Haziranda Ayvalika Gitmeyi Planliyorum

Evet arkadaslar, verdigim tarihte istanbul ayvalik arasinda yolculuk yapmayi planliyorum. Gelmek isteyenler buradan veya 0530 3641697 numarali telefondan bana ulasabilirler. Ismim Olgay.

Keşke temmuz 21 gbi olsaydı :) :p bende akçaya gideceğim çünkü. Size sorum olucak önce gittiğiniz için. Almam gereken önlemler nelerdir? Yolculukla ilgili herhangi bir öneriniz var mı? Yenikapı - Bandırma Feribotunu mu yoksa Eskihisar - Yalova feribotunu mu kullanmalıyım? Teşekkür ederim. :)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
ben pazar günü oradaydım,yollar sıcaktan yer yer erimiş bazı bölümlerdede yol bakım çalışması var tek gidiş tek geliş şeklinde çalışıyor

Kemalpaşa Susurluk bir iki yerde birkaç km.lik yol çalışması var yol tek şeritten akıyor. Aynı şekilde Susurluk Balıkesir arasında Demirkapı mevkiinde yol çalışması var trafiğin yoğun olduğu saatlerde bu noktalarda olursanız özellikle gidiş istikametinizde tıkanmalar yaşanıyor. Ama ramazan dolayısılığıyla trafiğin fazla olmayacağını tek şeritli yerlerde de akıcı olacağını zannediyorum.

Balıkesir sonrasında yaklaşık 30-40 km. lerde yol yapım çalışmasından dolayı tamamen asfaltsız, toprak, mıcır alanlar var buralarda dıkkatli olmak lazım. İyi yolculuklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar