27 ağustos. Dostlarla semaverde çay keyfi..İZMİR

ESKİDEN sıvı el sabunu yapardı şimdi onu bile yapmıyor :p motora hiç birşey yapmaz üstelik gezen motorcunun motoru temiz kalmaz motorun şanındandır çamur :cat:

Onuda öğrencilere yaptırıyor abi... daha geçen gün dükkanda kendisi söyledi ben hiç patlatmadım diye patlatmayan kimyacımı olurmuş :queen::queen::queen::queen:

ESKİDEN sıvı el sabunu yapardı şimdi onu bile yapmıyor :p motora hiç birşey yapmaz üstelik gezen motorcunun motoru temiz kalmaz motorun şanındandır çamur :cat:

sabun sezonu açılıyor. bu haftaki üretimimiz kolonya. sonraki hafta sabun:queen::queen:

kimyacı sensin hocam. bak adamlar nano teknoloji dış cephe boyası yapıyorlar sende motora uygula artık. kendi kendini yıkayan temizleyen boya :)

az kaldı onu da yapacam hatta motor üstünde çay demleyen, zinciri yağlayan, arada da depoya benzin takviyesi yapan bir sistem üzerinde çalışıyorum:queen::queen:

Onuda öğrencilere yaptırıyor abi... daha geçen gün dükkanda kendisi söyledi ben hiç patlatmadım diye patlatmayan kimyacımı olurmuş :queen::queen::queen::queen:

kardeşim formulasyon bende:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Murat sabun yaparsan isterim.... Motoru falan yıkarız... Yanlız geçen seferki çok köpürmedi haberin olsun... O öğrenciyi esefle kınıyorum..:p

çok güzel bi ggeceydi hakkaten yaa...biraz geç geldim o gün ama ynede çok güzeldi.... :) herkese nasipolmaz böyle günler :)

içinde anason ve üzüm suyu olan yüksek alkol içeren bir şey yaparsan haberim olsun varilimi alıp geleyim İMHA etmeye :queen:
cengüüüz onu da yapmak mümkünde sonra okulda beni tutarlar mı kovalarlar mı bi daha mı yap derler bilemem:queen:

düşünsene abi 19 lt damacana larda şirince şarabı üretimi :)

kardeşim 19 lt dediğin ne ki. ekibin cam suyuna yetmez o:cat:

Eminim tedavi amaçlı kullanıcaksın onu :p:queen::queen:

o anca diş ağrısının kesilmesine bir anlık yardımcı olur

Murat sabun yaparsan isterim.... Motoru falan yıkarız... Yanlız geçen seferki çok köpürmedi haberin olsun... O öğrenciyi esefle kınıyorum..:p

bıraktım zaten o öğrenciyi:queen::queen::queen:
bu sefer kontrol ederim malzemeyi bol bol koyarız:cat: sedefli yaparız hemde parlar

sedefli falan olmasada olur şöyle işe yarayan bir şeyler yapın ( çizilmeyen moto boyası,ıslanmayan motorcu montu,çamurlanmayan su tutmayan vizör,buhar yapmayan kask,parlayan motorcu korumaları,düşünce zıplayan yada düşmeyen motorcu,benzinsiz bakımsız motor, vb gibi ) :p:cat::rendeer::queen:

silikon parlatıcı yaptır abi ii ce süreriz süper moto olayı. yan yan yannnn :)

O semaverlerin çayına hastayım afiyet olsun güzel bir gezi olmuş kazasız sürüşler:)

eskiler şöyle demişti; BİR GÜN TÜM MOTORCULAR İZMİRLİ OLACAK :queen:

motor al sende katıl muro :queen::queen::queen:

az kaldı bekir abi azzzzzz:pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:49 PM ----------

ahhhhh ulen ahhh keşke bende arada olsaydım::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::miiz::::miiz::::miiz::::miiz::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar