27-Agustos Cumartesi Tuzlada Karting Yapmaya Gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Celal den resimler mail ile geldi birazdan siteye ekleyecegim bizi takip edin :)
Resimler için tesekkurler

z point canımsın...şaka...şaka :king:
explorer dostum itiraf ediyorum...param yoktu be abi...kredi kartıyla benzine yumuluyoruz... :salut:
ulan içime dert oldu beee...bi binseydim kartinge keşke...

cenkmenderes kardeşim ilk fotoda ne tatlı çıkmışın öyle yavvvv...kalbinin güzelliği yüzüne vurmuşşş...
en aşağı soldan 2.beyaz tişörtlü bel çantalı ayıcıkda benimmm...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw fotoların hepsi bı kadarmı? Daha çok vardı sanki.
mesela buluşma noktasındaki benzinlikte hep beraber bi resim vardı mesela.
Neyse onlarda gelince yayınlanır herhalde

mete_han, ehuehe.. abi pişmiş kelle gibi çıkmışım harbi ilk resimde.. Nası bi poz vermişim ben de anlamadım :p

conqueror, evet abi haklısın daha fazla resim vardı yaw.

Bu arada Celal kardeşimizin ne gibi bir karar aşamasında olduğunu anlamadım ama sanırım motordan vazgeçme gibi birşey bu. Umarım yapmaz ya.. Hepimizin başına gelebilir böyle tatsız olaylar. Celal survivor'da hayatta kalabilmiş, o kadar yarışmacı arasında finale kalmış, televizyondan izlediğim kadarı ve o gün gördüğüm kadarı ile güçlü bir arkadaşımız. Bununla da başa çıkabileceğine eminim. Celal, yanındayız hocam, seni seviyoruz. :rendeer:

geziyi planlayan ve katılan herkese çok teşekkürler. kendimi ilk defa motorcu camiasından hissettim, hepinizle tanışmaktan çok keyif aldım...

görüşmek üzere...

p.s. celal, çok geçmiş olsun.

herkese selam

ben kendimi tanıtmadım galiba ...evet karar aşamasıyla ne demek istediğim doğru anlaşılmış ...destekleriniz için teşekkürler...fotoğraflar gerçekten iyi çıkmış...inşallah tekrarlarız...bu arada ben asya kullanan kırmızılı hatta piste giden yolda o estetik uçuşu yapan kişiyim :thumleft:

Celal dostum, resimler çok güzel çıkmış hakkaten, abi sen olmasan o güzel güne ait bir hatıra olmayacaktı elimizde. Sağol varol. Umarım karar aşaman sadece motorun modelini değiştirmekle ilgilidir.

Ben "survivor" un hasta bir takipçisiydim. Sadece iki bölümü kaçırdım. Bunlardan biri de Celal'in elendiği bölümdü yani finalden bir önceki bölüm. Hem çok şaşırdım çünkü finalin en güçlü adayıydı hem de acayip merak ettim nasıl olduda elendiğini. Bu gezide fırsat bulupda soramadım neyse bir dahaki gezilerde denk gelirse survivor maceralarını dinlemek isterim aslında. Yarışma bir tarafa o ada macerası benim acayip ilgimi çekmişti.

Her neyse fazla uzattım galiba, Celal geçmiş olsun abi umarım motor seni fazla üzmemiştir.

kım kımle konustu bunlar hep problem oluyor artık.sıze soyle bır onerım var lutfen herkes ımza kısmına adını yazsın boylece herkesın ısmını de ogrenmıs oluruz.nıtekım bulusmalarda herkes ısmını kullanıyor.bu da karısıklıga sebep verıyor.haydı motosiklet net üyeleri daha ılerı... :mrgreen:

babalar ne resmi yaa??? ben bitane carting tribünündeki resmi görebiliyorum onun dışında resim falan yok???

biriniz mailime gönderebilirmi zahmet olmazsa [email protected]

Tşk.

Arkadaşlar, 16 sayfa yazı var hepsini okumadım ama, Eskihisarda saat 17:00 civarı T şeklinde masada oturanlar sizler miydiniz ?
Bende yazları Bayramoğlu'ndayım, canım sıkıldı bir Bira içmeye gelmiştim, bir grup motorlu'ya rastladım.
Tabii birçok grup var, pek emin olamadım. Sizler iseniz gerçekten üzüldüm...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar celal kazadan sonra camiamızan ayrılma ve 4 teker camiasına katılma kararına varmıştır desteklerimizi eksik etmeyelim moturunda 3250 ytl hasar mevcut moral mesajları ile destekleyelim :rendeer:

ledo, aynen dogrudur. O T şeklinde birleştirilmiş masada oturan bizlerdik. Oralarda bi iki motor geldi gitti ama kimse yanımıza uğramadı. Keşke yanımıza gelseydin..

Biscuit, hadi yaaa... Pufff.. Can sıkıcı oldu bu.. Güzel motorcu olurdu ondan ya.. 4 tekere yine binsin ama motordan da vazgeçmeseydi keşke.. 3250 hasar cokmus ya.. kasko yoktu tabi muhtemelen.. :pale: :pale: :pale:

haydaa bizim makinelerin arasına koydun hatta beverly'yi sen tüh be:) griimsi bi aletti dimi?

bu resim olayına cevap vercek yokmu? ben resim falan göremiyorum.görenler mailime atsın şunlarıda bizde şeedelim...

cenk menderes ; go kart ve haberim yok haaaa :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nichtsx' Alıntı:
pek ..kine takan olmadı ama ben söyliyim uğraşan olmasın resimleri görebiliyorum artık...

Atmıştım ben resimleri gelmedi herhalde neyse

nichtsx, sanırım o abicim. Hatta ben de bunu görmüş ve bak abi ileri cekicekti ama sanırım bu kadar motoru bir arada gorunce kendisinin ki de yalnız kalmasın diye bizimkilerin yanına cekiyo demistim..

conqueror' Alıntı:
nichtsx' Alıntı:
pek ..kine takan olmadı ama ben söyliyim uğraşan olmasın resimleri görebiliyorum artık...

Atmıştım ben resimleri gelmedi herhalde neyse

conqueror eyvallah hocam sorun çözüldü sağol.

beyler imza kısmına falan isimleri yazsak.bu tanışıklık bi işe yaramıyo böyle:) o kimdi bu kimdi diye...
bu hafta sonuda kilyos yada bayramoğlu falan yapsak aynı ekip yav...
yada önerebileceğiniz doğası güzel sessiz sakin biyer.istanbul çevresinde bi kamp falan?? varmı fikri önerisi olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar