27-Agustos Cumartesi Tuzlada Karting Yapmaya Gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baron985 beni ctesi mesaiye bıraktılar dostum. beni affedin gelemiyorum. size iyi eğlenceler... :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arada pazar gunu cok guzel bir yere beniyen bir yere geziye gidiyoruz. gelmek isteyenlere duyrulur.
http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=74231#74231

SON DURUM
========
baron985
cenkmenderes
ccbbdd
conqueror
Biscuit +4
kadirsoyyy
CaBRioLeT ve CaBRioLeTiYe (kesin degil)
scuba (kesin degil)
skocyigi (tuzlaya gelicek)
mete_han
kahraman34 (kesin değil)
gaffar

Arkadaşlar, son günlerde hareketsizleştik.. Listeye adını yazdıran arkadaşlar sonradan cayma falan olayına mı girdi ? Aa aklıma ne geldi.. Bu karting'den çıkışta Darıca Boğaziçi Hayvanat Bahçesi'ne gidelim mi.. Bir ara konuşuyoduk, orası yakında maddi sıkıntı nedeniyle kapanacak ve oraya destek olma amaçlı bi gidelim bakalım, ilerde de motorcular olarak bi kampanya yaparız belki demiştim. Bak yeni bi fikir geldi işte aklıma :) KArting'den sora Darıca HayvanAT bahçesine gideriz.. Süper oldu süper.. Gelenler bi daha el kaldırsın, son yoklamaları alıyoruz arkadaşlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
cenkmenderes, gelenler değilde durumunda değişiklik olanlar söylesin. valla bi gidelim bence orda seçenekleri değerlendiririz, sen nasılsa biliyon o çevreyi :thumleft:

baron985, kimseden ses seda çıkmaması bana o gezisi 2-3 kişi yapabilceğimiz endişesini oluşturdu. Ha gelen olmazsa biz 2-3 kişi de yaparız yapcaamızı da, gönül istersi katılım fazla olsun ve birbirimizle tanışma fırsatı bulalım.. Burdan kimseye sıkılmayacaklarının garantisini veriyorum. Karting diye bakıp sıkıcı olur diye düşünenlere ordan sonra alternatif olarak birçok şey yapabilceğimizi tekrar söylemek istiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sanki biri hayvanat bahçesi fikrimin üstüne mi yatıyor ne :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cenk kardeşim takma kafana gelmesin kimse beraber bayramoğlu-eskihisar yapar bişiyler içeriz en olmadı..Zati kimse gelmese biz 3 kişiyiz :)

ChatnoiR, kızma hocam yaw. Yapalım geziyi gidelim hayvanat bahçesine de fikir senin olmuş benim olmuş cok onemli degil bence. Hem sen niye gelmiyosun bakiyim hesap ver :)

conqueror, haklısın kardeşim. 3 kişi bizi, baronda kesin gelicem diyor, minimum 4 kişi (4 motor) olacağız zaten. Diğer arkadaşlardan da kıvırmayıp gelen olur heralde .. UmarIm :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
chatnir birileride bizim buluşma fikrinin üstüne yatmıştı :cherry: :cherry:
Şaka haa alınca belirtmiştin zati fikir babası conqueror dür die

:cherry: :cherry:

freeozkan, hocam Körfez Pistinde yarış var.. PAzar günü orda olucam ben.. conqueror da öyle..

Forumdan Uzaklaştırıldı
kadirsoyyy, yanliz E-5 uzerinden gidicez zannedersem

Forumdan Uzaklaştırıldı
kadirsoyyy, duruma gore haberlesiriz bulusma saatinde. olmazsa kartaldan falan cikariz E-5 e. o civarlarda aliriz seni :cat:

cenkmenders, formu yeni okudum, niye her gezide bana bir dokunduruyosunuz arkadaslar?? :pr:
Bakin bu ilk ve son aciklamam:
Ben motoru her an tepesinde gezeyim, hic durmayayim, 5 dakika vakit yaratayim hemen bineyim diye almadim. Sosyallesmek, daha fazla gezi imkani bulabilmek icin de almadim. Lakin benim durumumdaki bir insan icin bu komik olurdu. :p
Benim icin motor ulasim araci da degil, yani bir is icin burdan Kadikoye gitmem gerekiyorsa arabamla giderim, motorla asla. Dolayisiylaaaa, 2 ay once hayatinda ilk defa motora binmis bir insan olarak evet sahil yolundan gidilemeyecek hic bir yere gitmiyorum.
Motor benim icin sadece simdi rahatlamanin ve ruzgari hissetmenin vaktidir dedigimde tepesine atlayip turlayacagim bir makine...
Ama derseniz Derya cim biz seni cok sevdik, illa sensiz bir yerin tadi cikmiyo atla arabaya gel.. :queen: Haa o zaman musaid olabilecegim gezilere atlar gelirim...
Hadi sevgi pitirciklari opuyorum siziiiii :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cenkmenderes' Alıntı:
ChatnoiR, .... Hem sen niye gelmiyosun bakiyim hesap ver :) .....

gelip gelmeyeceğim son anda halk oylamalarının açıklanması ile belli olacak :cherry: , gelcem diye ismimi yazdırıp son anda caymaktansa yazdırmadan beklerim daha iyi :bounce: daha önce kesin değil deyipte gittiklerimde gitme ihtimalim yüksekti, bunda düşük olduğu için kesindeğil bile diyemiyorum. ben ne diyorum yahu :silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar