27 Agustos Cumartesi Çilingoz Kalmalı Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum avrupa tarafında sisli shellde mi bulusulacak bugun cuma yarın karting e yetisemezsem gelmeyi dusunmuyorum o yuzden bugun kacta bulusacagımız yazalım artık yada nerde bulusacagımızı yazalım :king:

baron985,
çok pardon arkadaşım yaa.bu başlığa hiç mesaj atmadığım için bunu takip etmeyi unutmuşum ehehe ilgilenip sorduğun için teşekkür ederim.
yağmurdan ve yolun toprak oluşundan endişe ediyorum ama gelmek istiyorum.ne diyosunuz perişan olmayalım??

bide artçı durumunuzu söylermisiniz.yanımda bayan arkadaş getirip siz takılırken küfürler duyulmasın diye uzakta oturmak istemem:)) sizdede varsa getireyim yoksa yanlız geleyim??

saati yeride netleştirsek artık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nichtsx, baronun ağzı çok bozuktur. bırak kız arkadaşını sen bile yanında duramazsın... şaka bir yana baronla free düzgündür, diğer arkadaşlarla tanışmadık ama kabirle msn de konuştuk o da iyi birine benziyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yer icin sirkeci diye dusunuyorum be ama. arabali vapur cikisi. haremden geliriz.ordanda sahilde gideriz derim. saat 9 gibi olur heralde.kimler avrupa kimler anadoludan gelicek ?? bide gelicekler bana numaralarini atabilirmi ?

nichtsx, valla zaten 3-5 kisiyiz. getirisen fazla sorun olmaz heralde ama sen bilirsin. freeozkan ve bende artci yok.

SON DURUM
========
baron985 =anadolu
freeozkan =avrupa
kabir =avrupa
nichtsx =??
Biscuit =??

:)) ChatnoiR yanlış aktardım durumu konu arkadaşların düzgünlüğü değil.erkek erkeğe olacaksa buluşma yanımda bayan olması sizide benide kısıtlar zorlama kibarlık falan basar milleti kasılırız:)
artçılarınız geliyosa bende getiririm yoksa gelirim tek tabanca,hem yoldada raat raat sürerim:)) küfürde serbest olur falan..

Forumdan Uzaklaştırıldı
nichtsx, telefon numarami yolluyorum sana.sende verirsen haberlesiriz bulusma esnasinda. bu arada bizde normalde de kufur olmaz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu arada bulusma noktalari icin ne diyorsunuz ??

dostum ıstersen artı getır sana abglı meraklanma sen yanında biri ile gelirsen herkes soyluyecegı varsada agzını kapatır bendede artcı yok :salut: :salut: 1,5 hafta oldu :salut: :salut: neyse biz artık onsuz gıdecegız ne yapalım ben avrupadan gelecem umarım sirkeci vapur iskelsini tutururum her seherinde kacırıyorum.istanbulu bilmemek problem :p tel no

Forumdan Uzaklaştırıldı
haremden sirkesiye gelicem ben o zaman. vapur saatlerini bilen varmi? ona gore ayarliyalim bulusma saatini

şşşş. arkadaşlar c.tesi günü carting den direk oraya geçsek???? çadır falan?? kabir, ne diyorsun??? artçılar da gelse..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal, valla karting e gelse bu grup yapariz ama bilmiyorum yani

+2 olabilir, yanlız listeye ekleme sonra gelemezsem adımız afişe olmasın. önce arkadaşımla konuşmam lazım sonra havadan emin olmam lazım ayrıca sanırım genelde küçük hacimli motorlar olucak, bi hız limitiniz varmı ? belki bi gün önceden gidip bende çadır olayına girebilirim RUZGARSEVDALISI arkadaşın dediği gibi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
jeneau, valla herkes ok derse cumartesi karting den sonra gideriz. freeozkanda ok diyo.ubaykal sen de heralde gelirsin. baska ??

abi siz soyleyin yeter yanlız ben 6 da motoru goturecem servise ona gore 6 ya kadar karar verılsın tel nom : 555 716 73 80 herkes arayabılır :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nichtsx ve Biscuit size uygunsa cumartesi aksam olarak degistirelim konuyu.kartingden sonra gideriz ok??

SON DURUM
========
baron985 =anadolu
freeozkan =avrupa
kabir =avrupa
nichtsx = anadolu
Biscuit =??
ubaykal = anadolu

yaw arkadaşlar benmi çok realistim sizmi hayalcisiniz:))
bakın cuma akşamı oldu kimde çadır var kimde yok kim artçıyla gelcek.nereye kamp kurulcak yağmur yağacakmı? hiç bişey bilmiyoruz daha hadi cumartesi çıkalım dersek yanlış olmazmı biraz.isterseniz bu akşam biyerde buluşalım yarım saat ne nedir konuşalım.beşiktaşta yada kadıköyde neresi uyuyosa...

ama bööle apar topar bana ters geldi biraz.gelirim gelmem değilde dönüşte nooldu bööle yaa perişan olduk demiyelim ondan korkuyorum.

bu cadır olayın ne yapacagız peki fikri olan :silent: acıkcası bende yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla ben onceden link vermistim. 29 ytl ye super 2 kisilik cadir var. hemde 12 taksit imkani bile var. ben zaten bu aksam kadikoye gidicem. isterseniz gelin.konusalim. kursa ugricam. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, 19:00 da yapikredinin onu olsun. haldun tanerin karsisindaki isiklarin ordaki yapi kredi. karsisinda milli piyango bayisi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar