27 Ağustos Cuma Dolmabahçe Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüh ya geçmiş olsun valla. Durduk yerde bile olabiliyor işte her an dikkat etsende.

casper' Alıntı:
... vurmamak ıcın frene bastım on lastık kaydı...
ön frene bastın dimi... Ben yavaşken hep arkayı kullanıyorum, hızlı iken ön+arkayı sıkıyorum. Yoksa (gidon düz değilken) motor altına alıveriyor ön tekeri. Ben de düştükten sonra öğrendim.

Tüh ya üzüldüm geçmiş olsun. Gelseydin bütün havam sönerdi öte yandan :tongue: Tek racing bendim :)

ön frene bastın dimi... Ben yavaşken hep arkayı kullanıyorum, hızlı iken ön+arkayı sıkıyorum. Yoksa (gidon düz değilken) motor altına alıveriyor ön tekeri. Ben de düştükten sonra öğrendim.
bu dedıgın dogru ama ayaklarım yerden yenı kalkmıstı

aman abi ön freni kullanmamayı teaa ilk okulda cross bisiklet kullanırken öğrendim. arka fren yok sadece ön fren var bisiklette bizde çocuğuz o zaman. yokuş inerken ön frene bi asıdım abi. takla attım aynen. hatta benim titanın ön balatalara gidin bakın. hiç kullanılmamış gibi bişeydir.. :salut:

geçmiş olsun

walla onca sohbetten sonra o haberi duyunca buz gibi oldum daha ortamın yeni üyesiyim hüseyin abiye acil şifalar motoru en yakın zamanda daha iyi olur hatta harleyine ulaşması temmenisi ile saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar