27-28 Mayıs 2006 MT yine yollarda, Foçadaydık..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anaaa nevzat a bak bu nerden cıktı beee.:silent: :p

varyaaaa bi hafta sonu bascam len izmiri...:pr: biz burda duman altı olalım siz orda deniz güneş rakı balık...ooooh.. yarasıııın..:cat:
S&S

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
gezi harikaydı fakat çevre illerden de destek bekliyoruz...

kivanctf abi sende kendini ayarla bir hafta sonu gel buralara... :rendeer:

o kadar gelmek istememe rağmen motorum bozuk olduğu için gelemedim bi dahaki sefere artık:salut:

aloooooooooooooo noluyo burda birisi sokemon demiş birisi çağatay :mrgreen:

AŞKIM BURAYA SİYAH BİŞEY GELDİ ÇABUK GELİNNN:mrgreen: :mrgreen:

Sen şimdii eve git bilgisayar oyna,uyan

Gezi hakikaten iyiydi bit buyugumun rahatsızlıgı nedeniyle geç katıldıgım gezide gercekten eglendim hala sırtım acıyo biraz fazla yanmışım.Akşam geç saatlerde seferihisara kadar gittik dun toplamda 280 km yol yaptım

Geziye değer bir grubum
Gezmeye değer bir şehrim
olduguy için şanslıyım

her haftasonu biryere gidiş var bu forumda.. biyerlerimiz şişecek bu gidişle :mrgreen: Bu arada foça beya iimiş bu haftyasonu çeşme felaketti :salut:

sizin gittiğiniz günün gecesine haberim oldu önceden haberim olsaydı kesin gelirdim bir dahaki sefere yanınızdayım.Hatta gezilerden 1,2 gün önce pm atma şansınız varsa haberim olur

YAAAA HARIKA BIR GEZI HARIKA BIR ORTAM OLMUS BENDE KENDIMI O KADAR SARTLANDIRMISTIM KI GELMEYE FAKAT NAPARSIN IS GUC YINE VAKIT SORUNU YASADIM ..... EEEEE NAPALIM BIZ BIR GARIP MARABAYIZ...... ALLAH ICINIZE SINDIRSIN VALLAA HARIKA OLMUS FOTOLAR FALAN CANIM CEKTI NE DIYIIM
BIDE TENTEN KARDESIM NE BICIM YANMISIN SE4N OLE YAA OLUUM O YANIGA AMELE YANIGI DERLER BILIYOSUN DIMI...:mrgreen:

Bahti Kardesim Insallah Bir V Strom Alirsin Sendesana Da Yakisiyo Yani....

Son düzenleme:
ilk yanıklar öyle olur eğlence devam ettikçe düzelir kışa kimse tanıyamaz bizi isteyene denizi getiririz adana ankara fark etmez konyaya denizi biz götürdük ( konyada deniz varmıdı ) :mrgreen:

arkadalar adınıza sevindim güzel olmuş, akrep abla topik var demişti ama geziyle ilgili bulamadım, arkadaşlar gelecektim fakat yüzümdeki yanıklar daha yeni iyleşmeye başladı :salut: bu arada
sokemon yada muharrem yada çağatay yada o bir siyahlı olm motorunu gördüm resimde yakışır kardeşime kazasız belasız hade bakalım tam gaz.:cat:

Geziye katılım gösteren arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi bir borç bilirim.Güze ve eğlenceli iki gündü bu arada bize göstermiş olduğu misafirperverliği için Polen Tatil Köyünün yeni sahipleri canım arkadaşım İlter ve sevgili eşinede teşekkür ederim.sevgi ve saygılarımla..:rendeer:

ellerinize sağlık güzel olmuş. daha nice gezilerde beraber olmak dileğiyle

mükemmel olmuş hep daha iisine daha güzeline

onur cep telefonuma msj atmışsın telefonu sana telefon ettiğimde ancak açabildim teşekkür ederim

hadi bu hafta sonu ne yapıyoruz fikirleri bekliyorum
eser senin elindeki broşür çok güzeldi
perşembe gününü iple çekiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben şimdiden özledim pazar gününü, bida gidelim yaff, çok harikaydı.. nezaman bitecek bu hafta.... ... :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar