27.09.2017 Motorin ZamMı ?

27.09.2017 tarihinden itibaren yurt genelinde motorine 13 kuruş (çuk) zam yapılması bekleniyor.
bazı illerde güncelleme olarak yansıyacak zammın hayatı olumsuz etkilemesi beklenmiyor.

sosyal medya ve benzeri oluşumlarda yer yer protestoyu andıran fevri kelimeler kullanılsa da ilerleyen günlerde gelecek benzin zammı ile bu zammın önemini yitireceği tahmin ediliyor.

büyük ekonominin ve büyük resmin gerekleri göz önüne alındığında bu tarz güncellemeler ile karşılaşılmasının herhangi bir etki yaratması beklenmiyor.

Ahbap olduğu yerden bildirdi.

bu da konyak

EEV_J-Pq.jpeg

Moderatör
Motorinle çalışan motosiklet yok (en azından seri üretim)
O yüzden çokta şaapmamak lazım. Ha benzine zam gelirse, motorcular olarak hemen ayaklanır, protesto sürüşümüzü yaparız her zamanki gibi :p

Benzin 5.30 olmuş bu sabah farkettim daha. en son 5.20 ye aldığımı hatırlıyorum.

Müstehaktır..Göbeğini kaşıyan celladına aşık milletine herşey haktır..

2406200_oa49e.jpg

Mazot 5 TL ye dayandı. Vatandaş olarak sesimizi çıkarmazsak ilerde çok sıkıntı çekeriz. Yakıta zam gelince herşeye zam gelir. Şimdi mazota zam yaptılar. Ama benzine her an zam yapabilirler

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Vana bizim elimizde.
Kapattık mı hoop iş bitti.

Rakamları savunmak için yazmıyorum sadece daha sağlıklı değerlendirilmesi anlamında yöntem için yazıyorum.

Borçluluk ve bilumum benzer rakamlar değerlendirilirken uluslararası ekonomik kriterlerde kabul edilen oranlamalarada bakmak gerekiyor. Örneğin borç/gsmh , dış açık / gsmh gibi gibi, böylece rakamlar daha anlamlı oluyor. Çünkü borçluluk artarken diger majör rakamlarda ne gibi değişikler olmuş, onlarin oranı kabul edilmis ortalamalardan ne kadar uzakta , nerelerde bilmek gerekiyor.

Sonuç olarak tek başına borclukuk vb rakamlara bakılarak yapılan değerlendirme yanıltıcı olur.

Ayrica tüm uluslararası raporlar usd bazlı hazırlanmış ve seriler ona göre oluşturulmuştur,bu daha gerçekçi değerlendirme yapma imkani verir.

Neyse :) rakamlarla ilgili yorum yapmadım sadece yöntemle alakalı bilgi vermek istedim.

Son düzenleme:
Müstehaktır..Göbeğini kaşıyan celladına aşık milletine herşey haktır..

http://c12.incisozluk.com.tr/res/incisozluk//11509/0/2406200_oa49e.jpg

Tirbeysiz

Sen milli iradeyi nasıl bu şekilde aşağılarsın ?!?!??? :farao:

Şaka bir yana, gerçekler bizim milleti ırgalamıyor. Aklımızla değil duygularımızla hareket etmeye devam ettikçe o börekten (kol) daha çoook yeriz. Hem cihan haşmetlümüzü bir vesileyle gene yanıltmışlar. Yanıldıkça bunlara bi şey olduğu yok, çünkü sorumlu tutma mefhumu bizim millete çoook uzak. Onlar yanıldıkça böreği millet yiyor oysa ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar