Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezi olmuş, iyi keyif yapmışsınız.. Kılıçbalığı ile Motor neredeler?
selam bal zeytin ismini bilmediğim için böyle yazdım kusura bakma:salut: :salut: istersen bi sonraki geziye artçı olarak gelebilirsin:wiinkk: :wiinkk: :cat: :cat:
Arkadasım gel buyur seni aramızda gormeyi bizde cok isteriz...motor yakışmış sanaARKADAŞLAR MERHABA
BEN İST MT DEN İNCİ
ADANALIYIM ORADA ARANIZDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM . HEPİNİZE SELAMLAR![]()
yük ne kelime olurmu oyle şey... motorunlada katılabilirsin istersen ehliyetin varmı? artcı olarakta gelebilirsn esleri olmayan birinin artcısı olursunherkese günaydın tam ADANALI " lara yakışır bir karşılama hepinize teşekkür ederim ,:rendeer:
sevgili ciks 33 ben, motorumla gelirim kimseye yük olmayalım .bide malum bayanım kimin artçısı olsam hemcinslerimin ,yani eşlerinizin, kız arkadaşlarınızın,tepkisini çekerim,:queen: hem yol yapmak varken motorla diğer araçalarda neymiş:queen:
herkese günaydın tam ADANALI " lara yakışır bir karşılama hepinize teşekkür ederim ,:rendeer:
sevgili ciks 33 ben, motorumla gelirim kimseye yük olmayalım .bide malum bayanım kimin artçısı olsam hemcinslerimin ,yani eşlerinizin, kız arkadaşlarınızın,tepkisini çekerim,:queen: hem yol yapmak varken motorla diğer araçalarda neymiş:queen:
süpersiniiiiiiiiz süper. :rendeer:
ama bu hafta sonu gelebilmem imkansız
900 km bize dokunurmu ADANA lıyım sonuç itibarıyla:queen: :queen:
@balzeytin seni unuturmuyum hiç. Teşekkür ederim. Hafta içi görüşelim. Ne zamandır görüşmüyoruz.
Görüşmek üzere.