26'ıncı Genel Kurmay Başkanı Tutuklandı!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resmen hükümeti tehdit eden Yaşar bey in altına merso yu çektiler dolmabahçe görüşmeleri sonrası..olay buna patladı...e bu da arkadaşları bir bir alınırken gıkı çıkmıyodu...her şey çok karışık...

Bir nevi kurtlar vadisindeki görüntüleri anımsatıyor..derin devlet sahte tanık ve tutanak tutuyor sonrasında lider hapse...yazıklar olsun..derin devletin yoluna taş koyan yada onların yaptırmak istediği işlere uyum sağlamayan herkes kodeste...ama imralının iti krallar gibi yaşıyor..öleceği günü bekliyorum artık..bakalım türkiyede nasıl bir kaos yaşanacak..it tutuklanınca adamlar idam cezasını kaldırdı..(U.S.A) vay be

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu ülkede mahkeme kararını açıklamadan önce verilecek kararı bir televizyon kanalı bildirebiliyorsa böyle şeylere şaşırmamak lazım.

Motosikleti
750x
Bu ülkede mahkeme kararını açıklamadan önce verilecek kararı bir televizyon kanalı bildirebiliyorsa böyle şeylere şaşırmamak lazım.

Hakli olmani istemezdim.
Ama maalesef çok haklisin..

Bir nevi kurtlar vadisindeki görüntüleri anımsatıyor..derin devlet sahte tanık ve tutanak tutuyor sonrasında lider hapse...yazıklar olsun..derin devletin yoluna taş koyan yada onların yaptırmak istediği işlere uyum sağlamayan herkes kodeste...ama imralının iti krallar gibi yaşıyor..öleceği günü bekliyorum artık..bakalım türkiyede nasıl bir kaos yaşanacak..it tutuklanınca adamlar idam cezasını kaldırdı..(U.S.A) vay be
valla kardeşim ülkemize sahip çıkmalıyız çünkü artık bazı değerlerimiz yitiriyoruz adamlar heryerdeler şahsen antepde azıcık kenar semtlere git işim gereği hep gidiyorum hep ikinci kanaldan konuşuyorlar bana dedikleri laf buraya pasaportla gireceksiniz artık diyorlar yani uykudan uyanma vakti geldi zaman değişti 10 yıl önceki durum yok biz 2 kardeşiz bizim eleman gurbançi 10 kardeşler.. Ülkemizin sonu pek iyi görünmüyor gibi..

işim gereği mardin nusaybin 2 antep kilis 2 sene yaşadım..gördüklerim çok şaşırtıcı..zaten onların bi 2. kanal olayı vardır.. şunu öğrendim 1-2 kişi abe abe gezerler 10-15 kişi olunca 2. kanaldan hakkında konuşurlar..ee durum böyle olunca gelecekte bize hayırlı işler..daha şimdiden mersini kaybettik ..adana yolda

ya bak beyaz eşya yetkili servisiyiz gidiyorum ilk montaja adamlar Türkçe bilmiyor başlarını almış gidyorlar dur diyen yok daha beter çoğalıyorlar Bizde en büyük kademedeki askerimizi tutuklayıp adamların ekmeğine yağ çalıyoruz .. Türkiyeyi kabullenmiyorlar buraya resminide atacam öz diyarbakır firması 21 DL 555 plakalı otobüs plakadaki mavi Tr yazısını kazımışlar ee trafik polisleri yok şuna cez yok buna ceza diye bize giydiriyorsunuz hep bunları görmüyormusunuz.Benim zoruma gidiyor artık memleketimde beim dilimi anlamayan biri olması...

650 bin askeri komuta eden, birçok terör örgütüyle mücadeleyi yürüten, TSK İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesi uyarınca devletin bekasının tehdit altında olması durumunda müdahalede bulunabilecek Orgeneral rütbesindeki bir şahıs, üç-beş kişiyle bir arada silahlı terör örgütü kurmuş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bizim dilimizde bir başkası için "2.kanal" arkadaşlar. zaten bu "yok sayan" tutum meseleyi körükledi hep.
eski genelkurmay başkanının tutuklanmasına bayram edecek değilim de, darbeciyse eğer yargılanmalı.

Motosikleti
750x
bizim dilimizde bir başkası için "2.kanal" arkadaşlar. zaten bu "yok sayan" tutum meseleyi körükledi hep.
eski genelkurmay başkanının tutuklanmasına bayram edecek değilim de, darbeciyse eğer yargılanmalı.

Ya darbeci degilse :silent:

Son düzenleme:
koskaca ordu komutanı darbeci olur mu? he oldu diyelim tabiki yargılanmalı ama o eğilimde bir insana da türkiye cumhuruyetinin yüce ordusunu kimse emanet etmez..burası türkiye ne öküzler var başımızda tek farkı kravat takmış

koskaca ordu komutanı darbeci olur mu? he oldu diyelim tabiki yargılanmalı ama o eğilimde bir insana da türkiye cumhuruyetinin yüce ordusunu kimse emanet etmez..burası türkiye ne öküzler var başımızda tek farkı kravat takmış

Yaaa, hiç olur mu canıııım?
Evren, Gürsel ses sanatçısı idi değil mi?
Ulem "Darbe Karşıtı = AK Parti Seçmeni" "AK Parti seçmeni = Cahil vatandaştır, ne desek yer" tezinize istinaden ne sallıyonuz beee.
Cahiliz ya yiyoz. Salla, salla...

Beyler şu 2. Kanaldan konuşuyorlar , hızla çoğalıyorlar gibi ifadelerle bahsettikleriniz kimdir . Merak ettim .
İsinize geldimi bu vatanı kurduyle türküyor kurduk , yok isinize gelmedimi bir haşereden bahseder gibi bahsedip sonra memleketten bütünlük bekleyin .
İyiki Ataturk te su memlekette kendini en turk en Atatürkçü sananların kafasında değilmiş .
Yoksa sen kurtsun gelme sen cerkezsin sen bilmem nesin diye ayırır kurtuluş savaşını yapicak adam bulamazdi .

( kurt degilim )

Son düzenleme:
Ulem "Darbe Karşıtı = AK Parti Seçmeni" "AK Parti seçmeni = Cahil vatandaştır, ne desek yer" tezinize istinaden ne sallıyonuz beee.

siz, ak parti yanlısı, seçmeni olabilirsiniz bu sizin kişesel tercihiniz..kimse bişey diyemez..ama ortada yolunda gitmeyen bişey olursa vatandaş konuşur..sizin nasıl ak partili olmanız benim umrumda değilse ,benimde düşüncelerim sizin umrunuzda olmasın, ilgilendirmez..Ayrıca mesajları yazarken ve eleştirirken ''ulem'' gibi kelimeler kullanıp seviyeyi düşürmeyin..aynı şekilde mesaj gelirse cevap yazmam..he tartışır konuşursak başımın üstünde yerin var..

bende 12 Eylülü yapan Kenan Evren Cylonlumu diyecektim?yada orduda manav olarak görev yapıyordu?bu arada Sn. Başbuğ darbe teşebbüsünden nasıl tutuklanır anlamıyorum.ordu emrinde, teşebbüs etse iş biterdi...bence....

Ya darbeci degilse :silent:

abi işte o zaman operasyonun adını koyabiliriz. zorbalık mı dersin, zulüm mü dersin...
tutuklama kararının gerekçesi nedir? delliler nelerdir? bunlara hakim miyiz?
ben değilim.

koray kardeşim darbeci dediğin komutandan olur zaten. bu darbe bir karate darbesi değil, yönetime el koymak adına yapılan hukukdışı operasyon. türkiye'de de bu işi hep komutanlar yapagelmiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyvahki eyvah,
Adam kalmadı sıra bizde herhalde,
suçlama yıllardır hazır zaten MOTOSİKLET ŞEYTAN İŞİDİR.

Zamanlaması açısıından uludere katliamının hükümet üzerindeki etkilerini bertaraf etmeye yönelik bir gelişmedir...çünkü aylardır esadı halkına silah doğrultan bir katil olarak tanımlayan erdoğan bu gelişmeyle çok zorda kalmıştı kamuoyunun dikkatini bir şekilde dikkatini dağıtmak gerekirdi ne yaapalım ne yapalım ilkeri alalım dediler çok ses getirir,kriz yönetimi açısından güzel taktik...

başbuğ açısından bakılınca suçlu yada suçsuzdur burdan atıp tutmaya gerek yok mahkeme sonucunu beklemek lazım.Ayrıca andıçla ilgili o kadar kişi gözaltında iken o dönemde onları komuta edenin dışarda kalması mantıksızlıktı bir suç varsa bu emir komuta zinciri içerisinde gerçekleşmişse bu emri veren biri olmalı değil mi...

özetle ülkenin genelkurmay başkanının içeriye alınmasına üzüldüm şahsen sevinilebilcek bir durum değil ama suçluysa yargılansın kardeşim darısı arkadaşları ile beraber evrenin ve necdet özlein başına...

koray kardeşim darbeci dediğin komutandan olur zaten. bu darbe bir karate darbesi değil, yönetime el koymak adına yapılan hukukdışı operasyon. türkiye'de de bu işi hep komutanlar yapagelmiş.

tamam abi sıkıntı yok bişey demedim..yapmış olabilir dedim ama yapmamışta olabilir..Kime inanacağız sorum bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar