@scuderia06
daha bol fotograf ve de video görmek isterdim virajlara girerken sarkma tekniğini uygulamak öle kolay degil sanırım..ama sokakta degıl pıstlerde bole calısmaların yapılması hem hızdanhemde tecrube eksıklıgınden yapılan kazaların onune gececektir...
Videoların boyutları çok büyük olduğundan koyamıyorum. Son gönderdiğim fotolar videodan capture edilmiştir. Viraj tekniği yarış motorlarında en önemli konudur çünkü herkes düzlükte basar ama viraja gelince panik yapıp frene basar. Bu teknikler de caddede değil pistte öğrenilir. Ben insanlara birşeyler öğretmeye ve altlarındaki motora daha çok hakim olmaları dolayısıyla hayatta kalma şanslarını arttırmak için yapıyorum bu organizasyonları. Çünkü yarış motoru pist için üretilmiştir, otobanda basmak için değil. Bundan sonraki organizasyon için yine duyuru yapacağız, gelmek isteyen gelir. Bu arada piste R6 ile gelen bir bayan arkadaş vardı, oldukça güzel kullanıyor ama daha öğrenmesi gereken çok şey var, ama en azından bir adım atmış, kutluyorum kendisini.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 PM ----------
@zx-10r
mehmet abicim sizlerle tanışmak büyük bir onurdu benim için.bir dahaki pist buluşmamızda orda zx-6r ımla hazır olacağımdn emin olabilirsiniz.onur abime barış abime çok çok selamlar.fizikende çok eksiğim var benim.iyi bir diyet ve sporla daha rahat kullanacağımızı düşünüyorum.sizlerle olmaktan çok büyük keyif aldım.iyiki varsınız..
Emrah'cım biz de seni tanıdığımıza çok memnun olduk. Seneye yarışacaksan, bir sonraki organizasyonlarda seninle biraz yarışa odaklı çalışırız. Biraz yarış havasını tatman için seni birkaç kez sıkıştırdım, reflekslerin oldukça iyi, panik de yapmıyorsun. Sadece biraz daha hızlanman lazım, o da zamanla olacaktır. Senin videonu hiç çekememişiz, bir dahaki sefere kamera konusunda daha iyi organize olacağız. Bu arada ÖM'den cep telefonunu ve mail adresini yollarsan sevinirim.