+26 Herkez Deli Lam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yuh artık biri bu adamı(adam demeye dilim varmıyo)durdursun bu kızın ailesinede pes doğrusu

Ben dayanamıyom böyle şeylere.Şirazem kayıyo! Hukuk'un verdiği cezalar az.Bence idam kalkmamalıydı.

Aslında , Batı ülkelerini örnek aldığımız gibi , bazen Doğu ülkelerini de örnek almamız lazım...

Taksim , Kadıköy vs meydanlarında Gasp , İşkence vb suçlardan sanık olan birkaç kişiyi milyonların gözü önünde vinçle asarsan , ya da köpeklerin önüne atarsan , ya da bacaklarından bağlayıp bi araba sağa , diğeri sola doğru hızla çekip de ikiye bölersen , birdaha ne gasp olur , ne de başka bir suç olur......

Aslında , Batı ülkelerini örnek aldığımız gibi , bazen Doğu ülkelerini de örnek almamız lazım...

Taksim , Kadıköy vs meydanlarında Gasp , İşkence vb suçlardan sanık olan birkaç kişiyi milyonların gözü önünde vinçle asarsan , ya da köpeklerin önüne atarsan , ya da bacaklarından bağlayıp bi araba sağa , diğeri sola doğru hızla çekip de ikiye bölersen , birdaha ne gasp olur , ne de başka bir suç olur......

aynen katılıyorum aynı şey pkk için de geçerli apo mitingi yapanların üstüne helikopterlerle ateş açcan bak bakalım pkk diye bişi kalıyo mu

KardeŞİm Ben Burda DoĞuyu Örnek Alirim Onlarin İkİsİnİde Gebertecen Daha İlerİsİ Yok DÜnyaya Gelmelerİ Bİle SuÇ Şu AdİlİĞe Bak Yaw Bİrİsİ Anasini ÖldÜrÜyor Bİrİsİ Kadina Ne İŞkenceler Edİyor Dİyecek Tek Kelİme Yok Allah Bunlarin Belalarini Versİn Fecİ Şekİlde ÖlÜrler İnŞallah ÖlÜsÜ Bİle Bulunmaz

Musti, bu +26, +40 yeni standartlar mı? Sen +40 yazdığın şeyi görebilecek yaşta mısın bakalım? :queen:

ARKADAŞLAR İNSANLIK KALMAMIŞ .İNSANLAR GİTTİKÇE YABANİLEŞİYORR............

ah keşke böyle bişey olsa ya ne gasp cı kalır ne hırsız ne de bi kadına yan bakan kalır ama burası türkiye onu yapacak devlet yok herkez birbirinden korkuyo bu bir gerçek arkadaşlar..

o... çocuğu bu adamları verin bana ben icabına bakarım

abi istersen o adamı bana ver ya hee

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar