26 EKİM ÇARŞ. 2. GELENEKSEL TOPHANE TAVLA NARGİLE BULUŞMASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zpoint, iyi gelin tabi gelin :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu hafta artçı takılacaz mecbur ama önümüzdeki haftaya hava güsel olur ise yeni bir gezi organize edilir ise bende bi şekil var onu halleder isem süpriz yapabilirimm çok heyecanlıyımmm :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :pl:

Arkadaşlar arabayla gelirim ben, gelmek isteyen varsa görüşelim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, kanka senin kaskıda getiririm yarın :p sen neyle geliyorsun ? :thumright:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:bounce: Altug bu durumda kadıköy bağlama ekibi kaç kişi salı pazarından harekete.. :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
çarşamba günü yani yarın bir toplantıya katılmak için bir günlüğüne istanbula geliyorum toplantının bitiş saati belli değil ama biter bitmez gelmeye çalışacağım işallah tanışırız :king:

slm millet bende varım listeye benide ekleyin görüşürük :cherry: :cherry:

BBRR' Alıntı:
çarşamba günü yani yarın bir toplantıya katılmak için bir günlüğüne istanbula geliyorum toplantının bitiş saati belli değil ama biter bitmez gelmeye çalışacağım işallah tanışırız :king:

Bekleriz çok iyi olur...

arkadaşlar kimse yengelerle gelmiyomu ya geçenki buluşma bu açıdan çok zevkliydi yarı yarıyaydık nerdeyse :cyclopsani:

bilooo sen onu takma kafaya bu sefer öncekinden eksik olmaz.yanlarına uzun uzun yazmıyoz sadece şu yengeyle geliyo bu gelmiyo diye.organizasyon yarın okadar ayrıntıya girmeyelim:)

Kobayashi, yok dostum kafaya taktığım yokda onlar yokken daha itici oluruz diye düşünmüştüm 20-30 motorcu zaten millet önyargıyla bakıyo biliyosun :bounce:

BBRR' Alıntı:

vay alemin kralı marmarisin gülü istanbula teşrif ediyormuş...bizde kalalım dedim ama evide varmış istanbulda bak bak sen kerataya....valla böyle dövme işleriyle bu servet olmaz hacı...neyse zenginin malı bizim çenemizi yorar...bak eğer tophanede olmazsan mahşerde iki elim yakanda olur barış efendi...al yanına powerı gel be abi...powerla seni evimde ağarlıyım...aydın oğlum takılsana barış abinin peşine...askere gitmeden buraları gezdireyim sana...

bilooo valla ben hertürlü çekiciyim ahahahaha
30 tane motosikletli balta ehehe gelsinler dekor olsunlar diyosun yani:)
herzamanki gibi dengeli bi grup olacaktır emin ol...

Süper Moderatör (BBRR)
:queen: yok olm servet falan thy de pilot olan bi çocukluk arkadaşım var ev onun benim değil ben orda kalırım genelde o pek orlarda olmaz ev boş olur ondan ama yinede sağol teklifin için :cherry: :rendeer:

hadi anadolu yakası sizide bekliyoruz köprüden geçmeye korkan bazı avrupa yakası üyelerine verip veriştiriyodunuz zamanında forumlarda şimdide sizi bekliyoruz tophaneye :bounce: motosiklet.net bütündür bölünemezzz :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw dedim ya kadıköy baglama ekibi kaç kişiyiz die.. :queen:

bbrr abi ne yiycen ne içcen akşam..bak valla küserim akşam bize gideriz...hanım güzel yemekler yapar...benim kızımda dünya tatlısıdır bayılırsın...tophanedende yakın...niye boş evde takılırsın...sohbet ederiz...oruç falanda yok bende abi kafir tayfadanız...sahur ambiansı olmaz...hanım tutuyo...ama ben tutmuyom...sabahda kahvaltı yaparız...sonra işine gücüne gidersin...bak allahın adını verdim sana...federal akşam bizi 4.levente atar...sen nargile ortamına gelirsinde ben seni bırakırmıyım...yapışırım valla...nah gidersin başka yere benden söylemesi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar