26 Ekim 2017 Benzine Zam Geliyor

Bedel ödenecekse öderiz , Allah yöneticilerimizin itibarına zeval vermesin.

bizim de bedelimizi öde o zaman!! benim bakanların, milletvekillerin, çocuklarına yiğenlerine dağıtacak param yok. biz paramızı anlımızın teriyle kazanıyoruz. haysiyetimiz, onurumuzla kazanıyoruz. biz millet olarak helal para kazanıyoruz, bize peşkeş çekilmiyor. bizim de bedelimizi öde.!!

Son düzenleme:
bizim de bedelimizi öde o zaman!! benim bakanların, milletvekillerin, çocuklarına yiğenlerine dağıtacak param yok. biz paramızı anlımızın teriyle kazanıyoruz. haysiyetimiz, onurumuzla kazanıyoruz. biz millet olarak helal para kazanıyoruz, bize peşkeş çekilmiyor. bizim de bedelimizi öde.!!

Adam ironi yapmış binmişsin tepesine :D

Anasını satayım kimse az yiyeyim demiyor ülkeyi yönetenler arasında..

Çözümü : Devlet bir an önce küçülmeli giderler azaltılıp maaşların düşürülüp ek harcamaların kısıtlanıp devletin vatandaş üzerindeki yükü azaltılmalı son zamanlarda yapılan yanlış ihalelerin ( osmangazi köprüsü gibi) çözüme kavuşturulup vatandaşın sırtına yük olması önlenmeli..

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Bunlar iyi günlerimiz:flower:
Aha buraya yazıyorum.
Yıl sonu dolar 3.95 (YTD)
Şubat 2018 için çok daha kötü tahminde bulunanlar var.

tavırdan anladığım kadarı ile pek 10 kuruş gibi görünmüyor,
%10 gibi rakamlar telaffuz ediliyor.
belki %10 açıkladıktan sonra reyiz el atıp %8 gibi bir rakama kapatırız.

bilemiyorum.

dünya finans merkezimiz yapılıp, liBor a hükmedene kadar, sıkacaz

bize ne kardeşim asgari ücretle ev geçindiren çomar düşünsün. çomar dibi görsünde ben idare ederim sıkıntı yok.

Benzin ucuz ucuz. Norveçli ne yapsın? Ekonomi çok eyi. Avrupa bizi kıskanıyor. Büyük resmi görmek lazım.
WGQokQ.jpg

Burdada o fiyatlarda olsa bir ihtimal dicem ama ... değil :p Hacı bizde alsak da bitmiyor ki. Her yerden çakıyorlar çok sevdikleri vatandaşlarına ..

Bende onu anlamıyorum. Bu hüloğcular başka ülkedemi yaşıyor birader?
Onlar vergi vermiyomu?
Onlara asgari ücret daha mı fazla?
Nedir bu parti fanatizmi?
Zamanında barzaniyi davulla karşılayanları eleştirirken bize faşist yaftası yapıldı.
Şimdi ona rest çekiyolar. Tehditler falan. 2 gün sonra barzani bizi kandırdı.
Bi kaç sene sonra da suriyeliler ayaklanır hatay bizim hakkımız diye.
Beni sürseler şöyle yunanistana falan. Yada küba. Küba iyidir iyi :)

Dünyanın en yüksek fiyatlı akaryakıtını kullanan Norveç'te asgari ücret 2015 yılında 7100$ imiş. Şu anki benzin litre fiyatı 2$
Türkiye'de asgari ücret şu anda 377$. Benzin fiyatı 1.49$

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
nerden ne koparacaklarını şaşırmış haldeler
benzinin lafı olmaz yahu.

Azdan az , çoktan çok gider :D
Bakan çocukları da alın teri döküyorlar 26 yaşında hayırsever bir işadamına danışmanlık yapmak kolay değil.
Veya 20 yaşında uzman olarak atanmak , adamların evlatları hep hayırlı.

bize ne kardeşim asgari ücretle ev geçindiren çomar düşünsün. çomar dibi görsünde ben idare ederim sıkıntı yok.

Hocam farkındaysan hiç ekmeğe zam gelmiyor.Ekmek olsun 2 TL sokaklar varya gta san andreasa döner.Bunlar bi açlıktan anlar.Nerde bedava baklava dağıtılsın hep izdiham çıkar

***** mal mode on *****

ben lpg kullanıyorum. beni etkilemiyor.

***** mal mode off *****

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Hocam farkındaysan hiç ekmeğe zam gelmiyor.Ekmek olsun 2 TL sokaklar varya gta san andreasa döner.Bunlar bi açlıktan anlar.Nerde bedava baklava dağıtılsın hep izdiham çıkar

Olan fırıncılara oldu zaten, beleşe çalıştırıyorlar adamları.

26 Ekim 2017 Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzinin pompa satış fiyatında 9 - 10 kuruş artış beklenmektedir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her zamanki gibi 2019 seçimlerine kadar yapıştıracaklar zamları seçim vaatleri başlayınca benzini biraz düşrecekler bi kaç vergi indirimi yapacaklar bi de vergi affı çıkarırlar

sonra olacaklar şu şekilde sıralanacak bizim anneler ablalar dedeler neneler bu adam daha ne yapsın halkı için fiyatları aşağı düşürüyor asgari ücrete zam yapıyor işte deyip yine oyları aynı yere atacaklar bu hep boyleydi böyle olacak yine..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar