Tay abi Mtv ye bindirimli indirim gibi bunada indirim yapsan nasıl olur ..
Bedel ödenecekse öderiz , Allah yöneticilerimizin itibarına zeval vermesin.
bizim de bedelimizi öde o zaman!! benim bakanların, milletvekillerin, çocuklarına yiğenlerine dağıtacak param yok. biz paramızı anlımızın teriyle kazanıyoruz. haysiyetimiz, onurumuzla kazanıyoruz. biz millet olarak helal para kazanıyoruz, bize peşkeş çekilmiyor. bizim de bedelimizi öde.!!
Burdada o fiyatlarda olsa bir ihtimal dicem ama ... değilHacı bizde alsak da bitmiyor ki. Her yerden çakıyorlar çok sevdikleri vatandaşlarına ..
bizim de bedelimizi öde o zaman!! benim bakanların, milletvekillerin, çocuklarına yiğenlerine dağıtacak param yok. biz paramızı anlımızın teriyle kazanıyoruz. haysiyetimiz, onurumuzla kazanıyoruz. biz millet olarak helal para kazanıyoruz, bize peşkeş çekilmiyor. bizim de bedelimizi öde.!!
bize ne kardeşim asgari ücretle ev geçindiren çomar düşünsün. çomar dibi görsünde ben idare ederim sıkıntı yok.
Sanıyorum sosyal medyada;
Az daha kasarsak %100 vergiyle çalışan araba yapıcaz muhabbetinin döndüğü zamanlardı.
Olsun artık, yakışır...
Hocam farkındaysan hiç ekmeğe zam gelmiyor.Ekmek olsun 2 TL sokaklar varya gta san andreasa döner.Bunlar bi açlıktan anlar.Nerde bedava baklava dağıtılsın hep izdiham çıkar
26 Ekim 2017 Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzinin pompa satış fiyatında 9 - 10 kuruş artış beklenmektedir.