26-29 Temmuz / Kocaeli Motosiklet Festivali!!!

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Festival detayları belirlendikçe buradan duyurulacaktır.

Kocaeli Motosiklet Festivali KOMORK

Son düzenleme:
İlimizde Motosiklet festivali oluyor haberimiz yok. Bi araştıralım bakalım şunu.

öncelikle merhabalar...ben komork külüben cem karaçetin...en kısa zamanda tanışmak dileği ile iyi günler...

OoOoO neLer varmış neLer :) ben bu konuya bir eğiLiyim bakaLım :D

Hehehehehe:p
Bizden kurtuluşş yoook. orada olacağız ve herkes Türkü söyleyecek gece kamp ateşi ile :cat:
kırmızı ya ''Sarı Gelin'' i söyletecem and olsun :queen: :rendeer:

İşin içinde Kocaeli tayfası varsa iyi bi iş çıkar kesin.. Kısmetse bizde orada oluruz..

hay hay abi ne demek başımızın üzerinde yerin war türküye eşlik edcem orası kesin:cherry:

İşin içinde Kocaeli tayfası varsa iyi bi iş çıkar kesin.. Kısmetse bizde orada oluruz..
bak bu yazdıkların hoşuma gitti saol dostum:)

Son düzenleme:
temmuzda evet arkadaslar gecen senede olmustu aynısı sehır ıcınde gezı duzenlenmıstı motorsıkletler ıle guzel bır gecıs olmustu umarım bu senede aynısı olur

abi sen çekmeköyün neresindesin.bende çekmeköydeyim.bi aksilik olmazsa bende gitmeyi düşünüyorum.birlikte gideriz...:cat:

Mimar Sinan dayım dostum.. Göl Konaklarının orada.. 27 Temmuz Cuma Akşamından gitmeyi planlıyorum.. Cuma-Cumartesi-Pazar orada oluruz.. Başka arkadaşlarda var gelecek hep birlikte gideriz.. Regalci İsmet abi de bizimle gelir..

Mimar Sinan dayım dostum.. Göl Konaklarının orada.. 27 Temmuz Cuma Akşamından gitmeyi planlıyorum.. Cuma-Cumartesi-Pazar orada oluruz.. Başka arkadaşlarda var gelecek hep birlikte gideriz.. Regalci İsmet abi de bizimle gelir..

migrosa yakınmı???bendemigrosun biraz aşağısındayım.cumartesi pazarını biliyomusun ben o sokaktayım:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende bende varım izmiti ozlemiştim bahaneyle izmiti gorürüm

aynen yaa festival iptalmi temmuz yandayız dikkatinizi çekerim hala bi ön bilgi yok beklemedeyim:)

bende

hadi bakalım hep beraber gidiyoruz sabırsızlıkla beklıyorum hem bu arada komork un web sitesi falan varmı!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar