26.11.2006 [Adana MT] Karaisalı - Yerköprü Gezisi

Güzel bir geziydi.
Emeği gecen ve katılan herkese teşekkür ederim.
Cemil , çok ama çok güzel bir motorun var.Umarım nice nice kazasız, belasız geziler yaparsın.
Bu arada ben de her resimde nedense pişmiş kelle gibi sırıtıyorum.:)
Sağlıcakla kalın.

cok sagol kardesim. super bir gezi oldu. pazar gununu iple cekiyorum :)

bizde iple çekiyoruz gizli gizli gitmeyin yine :mrgreen:

Az bir zaman

ahh ahhh az zaman kaldii millet bende size katilicam ama once demir malzemeyi almak gerek onsuz olmuyor... ama olacak laan olm hasan ne diyim mukkemmelsinn... :))) bu arada yengeyi tanıtmadın bıze :cherry:

Vayy büyük süpriz. Serdar'ım gelmiş nete. Abi inşallah tanışıcaksın. Sen motoru bir alda Ankara yaparım ben. Kendine iyi bak.

Görüşürz.

ii gezi olmus
neyse haftaya nereye gideceğimizi planlayalım insallah bir sorun cıkmasda bende gelebilirim özledim valla gezilerimizi
nerede o eski geziler :)

bnmde katıldıgım en güzel geziydi:) zaten kaçına katıldım ki :p bende diyorum cemilin motoruda çook güzel çıkmış hae:p allah kaza bela wermez inş..
bu arada geziya renk katan sertaç kardeşimide her hafta görmek isityoruz

bu arada gezilerimize katılmak isteyen yeni arkadaşlara duyrulur (24 saat yol yardımı yapılırr ) hi hi hi

erti' av peşinde 24saat:)Ah bide icratını görsek:)erti ile bnm su kenarındaki resimin arkasındaki kızı herkez tanımıştır sanırım:)

bu arada ertiyi kazların kovalamasından nden kimse bahsetmiyor:queen:

Son düzenleme:
Yaz bitmiş ondan eser kalmamıştı . Heryer derin bir hüzne boğulmuştu sanki... Ne uçan kuşların sesi ne de rengarenk çiçekler , hiçbiri karşılamadı bu kez bizi . Derin bir sessizliğe bürünmüştü yollar ; motorlarımızdan çıkan sesleri saymazsak . Gözlerimiz kelebekleri aradı birgünlük ömürlerine inat ve ağustosböceklerini , kalplerimizdeki özlem yerini doğanın vahşi ve sarp kollarına bıraktı dün , gökyüzündeki kızıllık ve akan sulardaki dehşet bizi etkilemekten de öte büyüledi sanki . Dönüş yolunda karanlık patikalar ayın yıldızlarla kucaklaşmasını resmediyordu bütün vadiye .

Tüm motorcu kardeşler geziyi büyük bir başarıyla tamamladı birer kahraman gibi . Onların silahları motorlarıydı ve durdurulmaz macera istekleri , hepsine bir kez daha teşekkür ederim .

Çukurova Motor Sporları Kulübünde olup da bu gezide aramızda olmayan üstadımız abilerimize atfederiz bu gezimizi . Onlardan öğreneceğimiz çok şey var daha...

Her pazar buluşmak üzere .

Yıldızların , rüzgarların ve meleklerin gücü sizinle olsun motorcu kardeşler...

(msn:eek:[email protected])

valla bu kadar sıcak karşılamayacaktınız, artık başınızın belası olacağım :queen: 7/24 yol yardımı süper :cat: tekerleri büyütüp nos taktıracağım düldülüme o zaman görünm siz beni :queen: pardon bide yedek depo, bide mangal aparatı ... bla bla bla... :p
benden de bikaç foto geliyo

kamera arkası 1, adana mt zooloji, horoz çekimi :queen:

zertach1965qc3.jpg

yoldan bi kesit
zertach1958yk4.jpg

adana mt ' nin gaslı guvvetli delikanlıları ; ertuğrul, berker , ben :queen:
zertach1996zb8.jpg

kamera arkası 1, adana mt zooloji, çiçek çekimi :queen:
zertach1981ju8.jpg

mt tcdd ' ye karşı :queen: bu arada tren de film çekimi vardı, gelmeyenlere duyurulur..
zertach2014cg2.jpg

berker ve ben, arkamızda 100-150 metrelik bir uçurum
zertach2023ff1.jpg

zertach2024tj9.jpg

fotomuhabirimiz makine! :)
zertach2025wd2.jpg

demir makineler...
zertach2026iz8.jpg

berker ve tamer abi
zertach2029kd6.jpg

köprü hatırası
zertach2032rz3.jpg

zertach2033px3.jpg

motorum ve ona yetişmeye çalışan zavallı enduro & cross'lar :queen:
zertach2034qo1.jpg

teenage mutant ninja turtles, here's in action :queen:
zertach2036af1.jpg

yol verdim, biraz önden gitsinler :p
zertach2041ea9.jpg

cemil ve yeni modifiye mobylette'si :queen: (cemil hakkaten sana tutunmam gerekliymiş gaza bastığın gibi bacak omza olduk valla :queen: )
zertach2047gr5.jpg

lastiğimin patlamasına dakikalar kala :salut:
zertach2051wd0.jpg

pudra şekeri yoldan bi kesit
zertach1970bm6.jpg

hasan abi ve cemil'in gönderdiklerinden farklı olanları gönderdim yoksa daha çok fotoğraf var, ama hep aynı...

burdaki fotoğrafların hepsini sıkıştırdım, indirebilirsiniz!

birkaç tane düşük çözünürlük 3gp formatında vidyo, isterseniz!

Sertac haince izlendiğimi yeni fark ettim. bittiniz siz :mrgreen:

Resimler için sağol :rendeer:

Süper güzel gezi olmuş arkadaşlar katılamadığım için üzgünüm.:pr: Fotoğraflar harika.

Cemil, konuşturmuşsun motoru beeee. Helal sana.

Hasan kardeşim, aranızda olmayı çok isterdim ama olmadı. Son dakikaya kadar gelmek için uğraştım. Zaten sana da saat 9:30 gibi mesaj attım, almışsındır. Organizasyon, yardımlaşma süper emeğine sağlık.

yeni yol arkadaşım pek bi fotojenik canım :)

Geziniz çok harika ,tebrikler..
birde senin şu canavardan memnunmusun almayı düşünüyorumda,daha önce KLE500 düşünüyordum ama şimdi gönlüm XT660R dan yana.
artısı ve eksileri nelerdir?yakıt, kullanım kolaylığı,arıza vs... tavsiye edermisin? bilgi verirsen sevinirim...

ice3000 yol arkadaşın biraz fazla fotojenik senin !!! :queen:

ice3000 yol arkadaşın biraz fazla fotojenik senin !!! :queen:

:bounce:

Tanermavi sana XT660 topiginde cevap attim. umarim yardimci olmusumdur. Ben suan anda hep iyi dusuncelere sahibim motosikletim hakkinda :mrgreen:

Fevri umarim bu pazar gezide olursun. fazla ozletme kendini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar