26.03.2008 - MOTOR KAZASI Hk.

işte olay yeri:

download.php

arkadaslar sabah tekrar soracağım karakol bakmamış olaya,yarın trafikten öğreneceğim,bu baslıgı takip edin

Arkadaşlar Kaza Bölgesi Içerenköy Karakolu Fakat Endişenelecek Birşey Yok çünkü Karakol Kayıtlarında ölümlü Yahut Yaralamalı Kaza Kaydı Bulunmuyor.maddi Hasarlı Ve Tek Taraflı Ise Kaza Ve Davacı şikayetçi Yahut Müracatçı Yoksa Karakola Bundan Dolayı Zabıt Tutulmamış Olabilir.ama Yaralı Yahut ölü Olmadıgından Eminiz En Azından

agzına saglık bilgilerin için teşekkür :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

arkadaslar sabah tekrar soracağım karakol bakmamış olaya,yarın trafikten öğreneceğim,bu baslıgı takip edin

Arkadaşlar Kaza Bölgesi Içerenköy Karakolu Fakat Endişenelecek Birşey Yok çünkü Karakol Kayıtlarında ölümlü Yahut Yaralamalı Kaza Kaydı Bulunmuyor.maddi Hasarlı Ve Tek Taraflı Ise Kaza Ve Davacı şikayetçi Yahut Müracatçı Yoksa Karakola Bundan Dolayı Zabıt Tutulmamış Olabilir.ama Yaralı Yahut ölü Olmadıgından Eminiz En Azından

Çabalarına sağlık Ender arkadaşım.Ben biraz tahmin etmiştim aslında aracın altına yan girince.Demekki yatıracak zamanı olmuş ve kendi hasarını sineye çekmiş arkadaşımız.Büyük ihtimallede öndeki aracın tamponu hasar görmüştür ve ondada anlaşıp polise gerek olmadığına karar vermişlerdir.Şükür!
Ayrıca İnsanın komser tanıdığı olması başka bi lüksmüş canım:).Bakın fazla canımız sıkılmadan haberimiz oldu kazadan.:cat:

arkadaşlar bu kazadan sevinirken bir diğer kazada üzüldük,bölgemde tümsan sanayi sitesinde tuncay özdemir 1973 erbaa doğumlu bir kardeşimizi kaybettik.motosikleti,kazanın oluşu vs.hakkımda bilgim yok başsağlığı diliyoruz yakınlarına ve sevenlerine.allah rahmet eylesin

olmasın artık ölümlü kazalar!!!!!!!!
ya her duyuşumda içim titriyor gözlerim doluyor mahvediyor
bu durum beni.Allah gani gani rahmet eylesin yine sabır yine sabır yine sabır yarabbim sevdiklerine,bize,hepimize:pale:

gun gecmıorkı bı olum haberı almıyalım herkes cok uzuluor ama elden bıse gelmıo en azından bızım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar