26.03.2008 - MOTOR KAZASI Hk.

Selam arkadaşlar...

Dün saat 16:30' da Kozyatağı Yanyol' da fıstık yeşili bir Kawasaki Ninja motor, bir aracın arka alt kısmına çarpmış we qirmiş şekilde duruyordu...Kaza hakkında bilqisi olan warmıdır ? Etraf polis we ambulans kaynıyordu...E-5' ten hızlı qiderken anca bu kadarını qörebildim...Umarım ölüm yoktur...

Genelde suçlu arkadan carpanda oluyor mesafeyi korumasi gerekiyor ama ne olursa olsun biraz tarafli olup genelde nasil ki arabalar motorları suclar bizim icinde araba mutlaka duyarsızdır diyebiliyoruz. Umarim ciddi bir sorun yoktur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah yaşıyordur... Allahım kawuştursun onu sevdiklerine...

Umarım cok agır yaralanmamıstır yada vefat etmemiştir.Allah sevdıklerıne bagıslasın...

Tahminen aracın arkasına girip sıkışmışsa motoru yatıracak kadar zamanı varmış.Zira direk arabaya girse ortadan ikiye bölerdi.Bu teoriye göre hızı ve aldığı darbe sebebiyle ve inşallah ayağında veya elinde zedelenmeler oluşacaktır.Bununla geçmiş olsun demek isterim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yoruldum ----------------
bu traik kazalarından bu trafik keşmekeşliğinden..

dostum kazanın yerini tam olarak söylermisin bostancı karakoluna devreme sordum onlarda yok tam neresi koordinat olarak kazanın yeri.

olay hakkında detay ve açıklayıcı bilgileri güncellerseniz sevinirim..............kazaya karışan motosiklet seevdalısı arkadaşa geçmiş olsun dileklerimle işallah önemli bir problemi yoktur

arkadaslar sabah tekrar soracağım karakol bakmamış olaya,yarın trafikten öğreneceğim,bu baslıgı takip edin

Arkadaşlar Kaza Bölgesi Içerenköy Karakolu Fakat Endişenelecek Birşey Yok çünkü Karakol Kayıtlarında ölümlü Yahut Yaralamalı Kaza Kaydı Bulunmuyor.maddi Hasarlı Ve Tek Taraflı Ise Kaza Ve Davacı şikayetçi Yahut Müracatçı Yoksa Karakola Bundan Dolayı Zabıt Tutulmamış Olabilir.ama Yaralı Yahut ölü Olmadıgından Eminiz En Azından

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar