26/03/09 Fotospor gazetesinde röportajım yayınlancak

malesef baş belası akrabam

konuyu dağıtmayalım lütfen 18den gün aldığım zaman hemen ehliyete yazılcam sıkıntı yapmayın ya

off ya her topiçimde böyle konu sapıyo asıl ben girmicem bi daha bu siteye bensiz kalın artık hıh :pr:::rantinp:

Arkadaşlar bu ciddi bir durum. Arkadaşımız ehliyetsiz motor kullanıyor ve röpörtaja katılıyor. Şimdi polis kapısına gidip. Ehliyetsiz araç kullanmaya bu gazeteyi delil göstererek ceza yazabilir. Ayrıca ehliyetsiz arkadaşlarında önü açılmış olur.

Daha ilk mesajı okuduğum anda arkadaşımızın ehliyeti olmadığını anlayarak endişemi dile getirdim.

Arkadaşlar bu ciddi bir durum. Arkadaşımız ehliyetsiz motor kullanıyor ve röpörtaja katılıyor. Şimdi polis kapısına gidip. Ehliyetsiz araç kullanmaya bu gazeteyi delil göstererek ceza yazabilir. Ayrıca ehliyetsiz arkadaşlarında önü açılmış olur.

Daha ilk mesajı okuduğum anda arkadaşımızın ehliyeti olmadığını anlayarak endişemi dile getirdim.

Belki trafiğe kapalı alanda kullanıyordur :)
Trafiğe açık alanda kullandığına dair bi kanıt var mı?

ben motorla trafiğe çıkmıyorum + sadece kullanmamı değil motosiklet hayatım yazıyor motora nasıl tutkun oluğum motosiklet tamir edebildiğim vs..

Hadi hayırlı olsun akraba ciddi sen ünlü olucan gibime geliyo ama neyse :queen:

bu tamir olayı sizin ailede komple war sanırım :queen:
ama çok güzel bişe tamirindende anlıyorsun :cat: tebrik ederim seni

evet bizim ailede geleneksel bi olay 7 den 70 e tamirden anlıyo :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar