250sr alınır mı?

Merhabalar, ben ilk defa 250cc bir motor süreceğim ve ilk motorumun görünüşü için 250sr olmasını istiyorum fakat motora karşı fazla önyargı var. Kronik sorunları çok diyenlerin aksine hiçbir sorun yaşamadım diyen kişiler de var. Çok arada kaldım. 250sr aldıktan sonra 20-30 bin km yapınca satamazsın, hurdacı bile almaz motoru falan diyenlere bile denk geldim. Şu anda yamaha ybr 125 esd kullanıyorum, japon malı motordan sonra çin malı alınır mı? Ve 250sr alınmaz diyenler olursa da lütfen sıfırı 160 bin olan 250cc motorlar önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

250SR kullananlar yorum yapar illa ki ama alınır ya neden alınmasın ki? Düzgün bak, bakımını aksatma nolcak yani. Ben de çinli sürüyom 11 aydır bi bok olmadı. Fakat şöyle bi durum var, eğer 160 nakit vereceksen yine Honda CB250R gibi KTM Duke 250 gibi alternatiflere yönelebilirsiniz, fakat ille de reyzik olsun diyorsanız bilemem. Ben de 250CLX alma arefesindeyim, ikinci el alıcam 6-7k kilometrede, temiz bakıyorum, düzgün kullanıyorum, sorun çıkarsa da yaptırırız ufak tefek nolcak yani napalım baba bütçe bu

ns 200 al bol bol yolda stop ede ede gidersin artık. ben bajaj markası kadar stop sorunu yaşayan motosiklet grubu görmedim.

Motosikleti
D400
Rs 200 öner bari mübarek :)

Kötü o .

SS gibi gözüküp naked gibi oturuyorsun, canta takıyorsun ata konmuş kelebek gibi duruyor :D

motoru bakıma götürüyorsun grenaj sökmekten küfür ediyor ustalar, eğer aralarına sabitleme için birşey atmazsan yolda zangır zangır titriyor grenajlar.

Hoş motor, ama bi ns200 değil :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bugün 160 başka supersport görünümlü motor kalmadı ama 20 30bin kmye gelince satamazsın doğru

Motosikleti
Yamaha MT-25
450sr gibi can sıkıcı büyük kroniği yok , çevremde gördüğüm kadarı ile blok zorlamalara rağmen kolay kolay tık demez gibi fakat 10 15 bin kmlerden sonra vites geçişleri sertleşiyor ve boşa geçmiyor diye duydum . Ayrıca 2.elde çin malı olmasından mütevellit sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Hayattan soğumak istiyorsan kesinlikle al. İnstagramda millet taş taş geçiyor 250sr ile. Bizim arkadaş da alacaktı vazgeçirdim, az daha üzerine ekledi duke 250 aldı, abisi de 250sr aldı. İkisini de getirdi inceledim. Duke 250 fersah fersah daha kaliteliydi 250sr'dan. Çok bariz fark var aralarında.

Motosikleti
Dominar D250
Bende başta sırf görüntüsünden dolayı niyetlenmiştim ama facede gruplarda bile kendi aralarında kötülüyorlar, youtubeda izlediğim videolarda şasenin paslanmasından çok bahsediliyor, ben vazgeçtim Dominar 250 bakıyorum ama onda da egzozdan yana kronikler varmış. Birde bunların hepsinin ortak yanı 2.eli ölü görünüyor, herkes sıfıra yakın fiyat çekiyor ama çok düşük yazanlar satabiliyor gibi bir imaj oluştu bende.

Dominar 250 bakıyorum ama onda da egzozdan yana kronikler varmış
Benim duyduğum arka teker kitleniyor(bazılarında sadece, yaygın değil), aküsü zayıf, bir de egzoz ağırlığını ayarlayamadıkları için gidonu bırakınca egzozun olduğu tarafa çekiyor motor.(Hareket halindeyken).

Motosikleti
Ns200 15"
Benim duyduğum arka teker kitleniyor(bazılarında sadece, yaygın değil), aküsü zayıf, bir de egzoz ağırlığını ayarlayamadıkları için gidonu bırakınca egzozun olduğu tarafa çekiyor motor.(Hareket halindeyken).
Akü problemi neredeyse bir çok KTM 125-250-390 serilerinde mevcuttu, motosiklet ülkeye giriş yapıtığından itibaren 6 ay geçmediyse garantiden değişim sağlıyordular yoksa kullanıcıya nur topu gibi akü masrafı çıkıyordu.

Bajaj'ın has durumu akü problemi.

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Öncelikle sıfır diye takılma kaliteye bak önce. Duke 250 kullanıyorum 2 yıldır, al geç. Çok düşünme, düşünürsen benim gibi kafayı yersin. Zaten ikinci elleri dibi vurmuş durumda illa ki o paralara sağlam duke bulursun. Saçma sapan adi malzeme kaliteli, dandik montajlı çin mallarına bulaşma. Şekilse duke de şekil.

Bir de motorun serseri kullanıcı kitlesinden dolayı galiba pek yanaşmıyorlar yolda. Herkes yol falan veriyo. Başıma bela olmasın gibisinden. :D

edit: Henüz kronik bir sıkıntı yaşamadım. Hem de %90 performanslı sürmeme rağmen. Yağını suyunu koyup bakım yapıyorum devam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar