250McT SeKıl Yorumlarınızı BEklıoruM (SATILIK:)

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...a-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.html

Bu linkten nasıl resim ekleyeceğini öğrenirsin :)

Amma velakin, ben bu resimleri nasıl bu şekilde eklemeye çalıştığınızı çözemiyorum. Şimdi birkaç yol denedim böle masaüstü/.../....jpg şeklinde link çıkaramadım şu an bu mesajımda :)

Satılık ilanlarını burada açmamalısın sanırım. Bunu da şimdi farkettim.

Bende şimdi farkettim gülmekten öldüm adam direk foruma kopyala yapıştır yapmış ya

Yok be dostum, kopyala yapıştır ile de olmuyor. Masaüstündeki bir resmi mesaj bölümüne sürükleyip bıraktım, olmadı, resmi browser'da açtı. Resme sağ tıklayıp kopyala yapıştır yapayım dedim, olmadı, yapıştırma menüsü pasif çıkıyor. Şunu bana bi öğretiverin, uyuyamam ben şimdi.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
İmageshack.us adresine gir.Ordan koyacağın resmi upload et sana aşağıda link verecektir o linklerden bir tanesini foruma kopyala yapıştır yap.Bu kadar basit.

Bana mı diyorsun? Öyleyse beni anlamamışsın.

Ben arkadaşın yaptığını yapamıyorum. Ben de ../desktop/...bilmemne.jpg diye resim eklemek nasıl oluyor onu çözemiyorum :mrgreen:

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Bana mı diyorsun? Öyleyse beni anlamamışsın.

Ben arkadaşın yaptığını yapamıyorum. Ben de ../desktop/...bilmemne.jpg diye resim eklemek nasıl oluyor onu çözemiyorum :mrgreen:

Öyle bir ekleme şekli yok arkadaş yanlış yapmış ben ilk mesajımda onu demek istemiştim.

250MCT alımı gündeminde olan birisi olarak merak etmiştim fakat görmek kısmet olmadı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar