250'lik motordan, Tenere 660'ya geçiş

Maşallah güzel yakıyormuş; insan bu kadar beklemiyor.

Fuelly'ye baktım, 1,5 milyon km kullanım kaydı var; oradaki elemanlar kombine 4,9 l/100km yakmışlar. (Yukarıda verilen tüketim verileriyle uyumlu duruyor.)

Şehir içi bu kadar çok yakması ilginç.

Hayırlı olsun @siyahi.

Hiç sorma facebookta gruplar var giriyorum ulen çok yakıyor diyorum herifler senin motorda sorun vardır diyorlar.
lan solayağım yanıyor diyorum herifler senin motorda sorun var diyorlar.
en son ustam olm onların hepsi yalan söylüyor git yabancı forumlardan bak dedi
lan bi baktım harbiden türkler yalan söylüyormuş

Tenere 660 şehir içinde (trafiğin durumuna göre) eziyettir. İki motor kullanılacaksa sorun yok.Uzun yol, arazi, kamp için efsane. Güle güle kullan.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hiç sorma facebookta gruplar var giriyorum ulen çok yakıyor diyorum herifler senin motorda sorun vardır diyorlar.
lan solayağım yanıyor diyorum herifler senin motorda sorun var diyorlar.
en son ustam olm onların hepsi yalan söylüyor git yabancı forumlardan bak dedi
lan bi baktım harbiden türkler yalan söylüyormuş

Aynı bloğu kullanan eski Mt03 sürücüleri de bilhassa yüksek devirde motorun benzini içtiğini anlatıyorlardı.

Motosikleti
Dominar D250
Hayırlı olsun arkadaş...
Umarım aradığını bulursun...

Aynı bloğu kullanan eski Mt03 sürücüleri de bilhassa yüksek devirde motorun benzini içtiğini anlatıyorlardı.

abi yabancı forumlara giriyorsun adamlar hepsi birbirlerine kronik problemleri ve nasıl çözüleceğini anlatıyor.
türk forum veya gruplarında herifler sanki problem yokmuş gibi birde seni suçluyor.
bizim milletin kendi malının kusurunu görmeyip malını öve öve bitirememe huyu beni benden alıyor

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
hiç bir forumda okumazsın ben sana yazayım 4 farklı tenere kullanmış biri olarak şehir içi ortalama 6-7.5 litre yakar mecbur değilsen şehir içi kullanma
en az 5. vites 90 km/h de yakar o da 4.2 civarıdır.
gaz tepkilerine alıştığında şehir içi de kıvrak motordur
hayırlı uğurlu olsun

Benim süper tenere 1200 var. Neredeyse onun kadar yakıyor. Hatta benim ortalamam 100km/4,9lt
Tabi bunda şehiriçi skuter kullanıyor olmamın etkisi var.

Uzun yolda 3.5-4 arasi yakiyor. Ortalama hizim 100-110 . Ha dersen 180 a sabitleyecegim o zaman 7 den yüksek.
Onun haricinde şehir içinde alıştıktan sonra acayip rahat . Aynaların yüksek diğer araçlara kıyasla . Ayrıca kaldırımdan atlamalar alışkanlık yapabilir:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar