250cc uzun yol

İyi akşamlar forum ben şuan 125lik bi honda kullanıyorum ve beni kesmiyor artık o yüzden 250 cc ye geçmek istiyorum. Aklımda tek bir soru var hyosungla uzun yol yapılır mı? Youtube de pek çok cbr videosu buldum ne bileyim istanbuldan manisaya falan çok istiyorum şehir şehir gezmek yazın ama ss tarzı motordanda vazgeçemiyorum, sizce cbrla bomboş yolda bile tır tır gitmek ama titrememek mi yoksa hyosungla vibrasyonla uçup kaçmak mı iyidir, birde yakıt tüketimi nedir hyosungun uzun yolda??

Zaten bence hyosung gt250r sehirici kisa manevrası zor olduğu icn uzun yolda daha uygun olacaktr. Oturakli kalipli motor ön camida ruzgari guzel kesiyor. V2 motorda guzel güç veriyor. Bastmmi gider. Yagini lastigini controlL et devamm. 25 tlye 100_120 km falan gidiyorum

Yeterli mesafe götürebilecek kadar benzin deposu olan her motorlu araçla uzun yol yapılır. Önemli olan sürücünün ne kadar istediği. :) Ducati 1199cc Panigale supersport ile de, Vespa 150cc scooter ile de dünya turu yapan insanlar var. :) Ben eskiden 100cc iki zamanlı BW's scooter ile uzun yol yapardım mesela, çok da keyifli olurdu :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
hyosungla uçup kaçıyosun, cbr ile tır tır gidiyosun yani, aralarında kaç km fark var arkadaş :D o da iyiymiş
kesinlikle cbr alır.

Bakımlı her motosikketle fevkelade gidersin. Önemli olan senin geziye bakış açın.
Titreşimli derler, küçük cc derler.
Ben Tvs apachem ile, ne km ler yaptım.
Büyük cc motosikletim olsa, bu kadar ketof almazdim sanırım.

Motosikleti
Cbr 650F
spor motor severim. hatta tam bi ss aşığıyım ama hysoung gt 250de çok yatılması gerekiyor ya o motorda yapamam

cbr 250 iyidir. sonra inazuma rahattır ama pahalıdır. wolf ise ekonomiktir vs vs

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hyosung Aşktır :joker:

honda adam gibi motor yapmadıkça almam.

yamaha r25 i bekle istersen çünkü hepsinin babası o olacak :mrgreen:

Son düzenleme:
Ninja 250 çift silindir ve 33 hp idi ama honda tek silindiri ile ninjanın çift silindir motorunu tarihe gömdü. Honda türkiyede satış rakamları ile 1. Sırada malesef. Yamaha onunla baş edemez.

Suzuki İnazuma GW250F gelicekmiş grenajlı model sport touring tip. Bence 250cc'nin açık ara en kalitelisi. Onu es geçme derim. Ss tarzı istersen R25 bekle.

Merak ettiğim şey 2-3 saat yol gidip bi çay molası versem sonra yine 2-3 saat gitsem prostat olur muyum hyosungta :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bajaj pulsar 200ns 120kmh ortalaması var uzun yolda bizzat sahibi oldum 600km kullandım dikkate alınması gereken bir motor f/p çok yüksek araba aldığım için satmak zorunda kaldım.

Uzun yol = Hyosung: Hic boyle bir hikaye duymadim. Hyosungla hep "baba kol cikardi" ya da "abi pert oldu makine" hikayeleri duydum. Daha uzun yolu burak 10 bin kmyi tamamlayamamis kardesler tanidim.

O yuzden simdi hyosung 250 ile uzun yol diyosun da, ne diyim olmaz yani. Hic sansin yok. Olsa dukkan senin.

Bir de Manisa falan diyorsun Istanbul ya da Ankara'dan gideceksen senin Allah yardimcin olsun :mrgreen:

Arkadaşımın cbr 125r ile Antalya - Konya, Konya-Antalya yaptık banamisin demedi gitti geldi ortalama 90 km hız ile cbr 250r hayli hayli yapar hiç fantezi arama bence hyo ile falan :)

Arkadaşım ben Diyarbakır'dan İstanbul'a geldim Hyosung ile.. Hiç üzmedi beni. 1500 km üzerinde yol katettim.

Abi cbr 20hp diye biliyordum, 27 diyorsunuz e hyoyla cbr en çok kaç basıyor?

Uzun yol = Hyosung: Hic boyle bir hikaye duymadim. Hyosungla hep "baba kol cikardi" ya da "abi pert oldu makine" hikayeleri duydum. Daha uzun yolu burak 10 bin kmyi tamamlayamamis kardesler tanidim.

O yuzden simdi hyosung 250 ile uzun yol diyosun da, ne diyim olmaz yani. Hic sansin yok. Olsa dukkan senin.

Bir de Manisa falan diyorsun Istanbul ya da Ankara'dan gideceksen senin Allah yardimcin olsun :mrgreen:

"uzun yol = hyosung: hiç boyle hıkaye duyamdım" Senin boyle bir hikaye duymaman cok normal.Hyo konusunda gerçek bir bilgin olmadığı belli,ben beş yıl kullandığım kaç defa şehirler arası yolculuklar yaptım (artçılı)hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bilmiyorsan bu işi;sallama recep (sj's) din kardeşiyiz!

Bende 2014 yeni kasa cbr 250r var denizlide yasiyorum rodaj icin 2 sefer denizli -fethiye yaptim 1000 ksr km oturus pozisyonu cok guzel oyle tam bi racing gibi degil super sport gibi ve arkadasmla gttim onda 2006 hyo gtr250 vardi ama hyo nun oturus pozisyonu tam bi racing ve o arkadasim benden fazla yoruldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar