250cc motor almayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar şuanki motorum 100cc cup motor 4 yıldır kullanıyorum 150cc debriyajlı motorlarıda rahatlıkla sürebiliyorum. kawasaki ninja 250r almayı düşünüyorum sizce kullanabilir miyim sıkıntı yaşar mıyım. biraz araştırdım sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sizlerinde görüşlerinizi almak istedim

çok saolun içimde bi soru işareti vardı yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Moralini bozmak istemem ancak ben 1yıl / 11.000km'dir yamaha crypton cub kullanıyorum. Hyosung GV250'ye geçecektim, cesaret edemedim. Bende kullanabiliyorum ama önce bir cbf150 alıp 10.000km daha kullandıktan sonra geçmeye karar verdim gibi. Km bilinmesede süre olarak tecrüben benden daha fazla ama bahsi geçen motosiklet de benim cesaret edemediğimden daha agresif.
Çok eminsen olur, bütçe ve zaman açısından imkan varsa önce 200cc'den küçük bir motosiklet alıp bir süre kullanırsan en fazla biraz para ve zaman kaybedersin. Karşılığında ise daha az risk alarak tecrübe kazanırsın.

kardeşim haklısın agresif bi motor ama bende zaten alır almaz son gaz gezmem. 1 2 ay sürüp motora tamamen alışırım zaten ondan sonra fazla sıkıntı olacağını düsünmüyorum. 200 lük motor alırsam bidaha 250cc alamam o yüzden direk 250cc istiyorum

Sürersin öyle çok bi fark olmaz, yakin zamanda bende 4 silindir 600 cc motordan 250 cc tek silindir motora gectim vay efendim olurmuymus oldu valla cok rahat cok guzel oldu ama 600 cc motoru sattigim arkadasin 3. Motoru ve az tecrubesi vardi aklim kalmadi degil arada sirada arayip aman ha deyip iste tatli tatli uyari kontrol :) tamamen alismanda en cok 2 hafta ama tek dikkat etmen gereken bence yurur aksam iyi bak iyi lastik al, iyi yag kullan, zincire iyi bak yoksa krali olsa yola tutumadiktan sonra bos.

Gayet geçebilirsin. Sonuçta temel bilgilere sahipsin. Düşmemeyi de öğrenmişsindir. Sadece motorun temiz olmasına çok dikkat et. Kawa temiz ise çok sağlamdır ama temiz değilse üzer.

100 cc den 250 cc ye geçişte öyle aman aman bir gaz teğkisi farkı olmayacak. Hemen alışılır, sıkıntı olmaz. Farkı gaz tepkisinden ziyade motosikletin ağırlığında daha fazla hissedeceksin. Onda da başlarda viraz fazla dikkatli olarak kolayca atlatabilirsin.

Kardesim gec de ninja 250r derken 2013de uretimi bitmis olan kasayi mi kastediyorsun ?

2.elde EN COK dalavarenin dondugu motosiklettir o yillardir. Bildigin makine varsa orasi ayri.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar şuanki motorum 100cc cup motor 4 yıldır kullanıyorum 150cc debriyajlı motorlarıda rahatlıkla sürebiliyorum. kawasaki ninja 250r almayı düşünüyorum sizce kullanabilir miyim sıkıntı yaşar mıyım. biraz araştırdım sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sizlerinde görüşlerinizi almak istedim

KAWASAKİ yedek parça fiyatları çok pahallı

Honda da 600 liralık parça Yamaha da - Suzuki de 900 lira Ktm - Kawasaki de 1.200 lira olur

Son düzenleme:
arkadaşlar yorumlar için çok saolun.yorumlardan anladığım kadarıyla ninja 250r biraz sıkıntılı olur zaten ikinci düşüncem r25 ti o zaman ben r25 e yöneliyim bide bildiğim kadarıyla daha güçlü zaten

Para konusunda sıkıntın yoksa düşünmeden r25&mt25,o kadar çıkmaz dersen cbr 250
100cc cup'tan sonra dediklerim uzay mekiği gibi gelir.Motosiklete yeni bindiğini anlarsın.
İlk 1 hafta zorluk çekersin.Sonra bam bam bam.

aynen usta para konusu biraz sıkıntılı ama kime sorsam honda alma diyor o yüZden biraz düşünceliyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar