Ben de Regal Raptor üzerinde düşünürken uzun süre kararsız kalmış, özellikle yedek parça konusunu çok kafaya takmıştım (ki Ankara'da yaşıyorum). Sonra, Metin Usta'nın "Çin malı alacaksa Regal Raptor alsın" demesi üzerine gittim bir regal raptor aldım.
İki kere parça getirtmem gerekti (akü kapağı ve koruma demiri), ikisinip de İstanbul'dan getirttim, Ankara'da olmam bir avantaj oluşturmadı yani

Parçalar hemen elime ulaştı ama benim modele uygun değildi, ellerinde bu modelin (DD250E-9B) parçaları yokmuş. Usta sağolsun, uğraştı, uydurdu.
Bazı görsel parçalarla ilgili yedek parça sıkıntısı yaşaman muhtemel ama parçasız da kalmazsın diye tahmin ediyorum. Çok şükür çok ciddi bir parça ihtiyacım olmadı motorda, en ciddi lazım olan debriyaj balatası oldu, ona da usta ayarladı bir şeyler, 35 tl aldı parça için, ne ayarladı bilmiyorum
1 ay kadar önce Ankara'dan Hatay'a indim, kıyıdan Antalya'ya geçtim, Ege'de dolaşıp İzmir'e uğradım, oradan Ankara'ya döndüm, tık demedi alet. Daha önce de Mersin'e gidip gelmiştim, sadece bir kere sigortası atmıştı, yedek sigortasını takmıştım, gelince de araba sigortası ile değiştirmiştim, o kadar. Balatayı sıyırdığımda da vitesten tıkırtı gelmesine rağmen ustaya uğramadan Zonguldak'a gitmiştim, sonrasında da yolda kalmıştım. O zaman ustaya uğrasam hiç yolda bırakmamış olacaktı. Demem o ki uzun geziye de geliyor gayet, sadece biraz dikkat etmek lazım.
Netice olarak yeterince sağlam motor, yedek parça konusunda da o kadar korkmaya gerek yokmuş. Tiger'ın artısı eksisi nedir bilmiyorum ama şahsen regal raptoru öneririm.