250cc chopper

:cat: Merhaba Arkadaşlar.Şu aralar 3.000- 3.500 ytl arası chopper tipi bir motor almak istiyorum. Her yönüyle önerilerinizi bekliyorum(marka, güvenirlik, servis, yedek parça vs.) Sizce yeni gelicek modelleri beklemelimiyim yoksa artık yeter deyip almalımıyım.:pr: Yardım ederseniz sevinirim:) (neyse artık sonuda karara varıcam hayırlısıyla)

Herkes şimdi kullandığı motoru övecek ve yazacaktır. Seçiminde faydası olacağına da inanmıyorum bu şekilde. Bence en güzeli, motosiklet seçimi ve modeller başlığına gir. O fiyat aralığındaki motosikletlerin topiclerini oku. Bu şekilde yaparak kullanıcıların nelerden şikayet ettiklerini veya nelerden memnun oldukları konusunda daha gercekci cevaplar alacağına eminim. Sevgiler..

bence de ilgini çeken motorların topiclerine gir ve onları oku. iyisini kötüsünü öğren.
milleti dinleme fazla. sora bi de git canlı canlı gör motoru. beğenirsen al.:cat:

ati

forumda marka ve model kıyaslamaları diye bir bölüm var.oku istersen.daha yardımcı olabilir ve değerlendirerek objektif bir bilgi elde edebilirsin.

Yazılanların aynısını ilk mesajı okurken cevap olarak yazmayı düşündüm.Türkçesi hepsine katılıyorum.Bende aynı seçimi yapmak zorunda kalıcak biri olarak kilometrelerce yürüyüp tüm (Üsküdar,Kadıköy,vs.) modelleri gördüm. Boyum 1.75,kilom 85 olduğu için alacağım makinanın uygun olmasına özen gösteriyorum. Bence sitedeki ilgili tüm topikleri oku.Yorumlar çok önemli.Özellikle menşei ve servisi hakkındakiler.Sonrada canlı canlı bi gör derim.Başarılar...

en iyisi yakında görmek gerçekten kalite kendini belli ediyor. er5 için çok şey söylendi. bazıları suzukinin tipi daha güzel dediler. cumartesi günü yakından gördüm ikisini de er5 daha hoşuma gitti mesala. yakından inceleyince anlatılandan çok güzel bi motormuş. herkesin zevki değişiyor ama.

250cc cruiser denilince Türkiye'de akan sular duruyor. Çünkü Çin'de akıyor sular :p

Hemen hemen aynı donanıma ve benzer görünümlere sahip tahminim 50'den fazla Çin malı motosikleti o fiyat aralığında bulabilirsin.

Ha ben tavsiye eder miyim, etmem. Biraz biriktir daha iyisini al derim ama illa ki alacaksan hakkında şimdilik sorun duymadığım Keeway (Macar malı, Çin yapımı) ve çok az şikayet duyduğum Jinlun var.

Ayrıca yardımcı olması açısında www.sikayetvar.com sitesine de göz atabilirsin.
Tercihin hangi motor olursa olsun, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim :cat:

Servis ağı, servistekilerin ve bayilerin güler yüzlülüğü, yedek parça bolluğu ve yedek parçaların ucuzluğu olarak ben kullandığım motordan memnunum. Reklam yapmak istemem ama en azından yardımcı olabilecek bir bilgi olsun diye belirtmek istedim.

Aynen Cenk'e katılıyorum. :cat:
Tavsiyem git yerinde gör incele hepsini uzaktan olmaz.

3500'e temiz Virago bulabileceğini sanmıyorum. Dökük bir virago alır ise de yedek parçaların cok pahalı olması nedeni ile cebinden bir sürü para ödemek zorunda kalabilir sonradan.

Biliyorum haklısınz aama gerçekten çok karasız kaldım şu piysasa bir oturmadı gitti devamlı yeni motor markalrı çıkıyor ve hepside bu tip motorlardan üretiyor ne alıcam karar veremiyorum forumları dikkatle okuyorum ama nafiile bir türlü karar vermeyorum:pale:

mondıal mct 250 yada keeweyin 250 bi modeli var 3000 ytl ben mct 250 yi beyendim çin standartlarına göre kıyaslanırsa o paraya iyi motor

celik motosikletin getirdiği xintian diye bir marka var motor jinlun ile aynı sayılır fazlalıkları bie var motor devir saati akü şarj göstergesi komle motor koruma barları vb. serviside türkiye genelinde jinlından çok daha fazla ve en önemlisi fiyatı neredeyse bi teklik oynuyor goz atmak isteyenler www.celikmotorsiklet.com crown 250 i

ya arkadaşım sen bunların bayisi olmayan bi motor tamircisine git sor hangisi iyi diye ona göre hareket et burda herkes kendi bindiği motoru tavsiye edecek.ya bir şu var adam "x" marka motosiklet almış memnun olduğunu söylüyor aynı motosikleti başkası almış kötüleyebiliyor.belki bu yüzden kafan karışabilir.Haa bu arada mondial almayı düşünürsen benim var satılık verebilirim.

Super Moderator
bbaday' Alıntı:
arkadasın bahsettigi keaway marka motosikleti gordum aşık oldum alete 3000ytl civarı alınır bu alet hatta su anda almayı dusunuyorum http://www.feyizoglu.com/keewaylandcruiser.html
Arkadaşım, Landcruiser topicinin bir oku istersen...Motomax bayileriyle de görüştük, yabancı sitelerdeki fiyatlarla da karşılaştırdık,bahsettiğin o Keeway Landcruiser'ın fiyatının 4000 YTL'nin üstünde olacağı kesin gibi birşey...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar