2500 ytl'ye kadar scooter arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar merhaba ! 2500 ytl ye kadar scooter tavsiyeleriniz lütfen.
aradığım özellikler:
4 zamanlı
fazla beygir gücü
+kick start
sele altı tam kask alacak
basamak düz olacak (su vb taşımak için)
hem gezi ,hem işe gidiş, hem alışveriş için.
:) çok şey mi istedim acabaaa :) beygir mi alsam ne? :p

arkadaşlar cidden iyi bir scooter arıyorum. tercihan leonardo aslında gönlüm joyride 200 de ama param yetmiyor. üzerini taksit yapabilecek varsa anlaşırız.tekliflerinizi bekliyorum.çin mallarına karşı değilim ama öncelik beygir gücü,çin mallarında da bu az .Ben 100 kilo üzeriyim biraz çekişi olsun istiyorum.tekliflerinizi bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
dostum yarın beni arsana...seni motorun babasına götüreyim...etilerde bayide...2200 km civarı...2001 model...aprılıa sr 150 ..kırmızı...givi çantası var...almaktan son anda caydım...illede sıfır motor niyetine...537 335 22 33...283 60 00...ara beni dostum...givi çanta var...0 dan farksız...satışla3300 ytl galiba...alma yanında yat motorun...sen nerdesin yakınmısın etilere... ben levent caminin karşısında ira reklam ajansındayım

mete_han sr150 iki zamanlı çok yakmazmı kardeş?bende bws vardı şahin kadar yakıyodu.gerçi benzi çok önemli diil.söylediğin motor kmsi kadar temiz mi?yani çizik vs. Taksit yaparlar mı? Ben Beykozdayım.Depresyona gelince ben de +1000

dostum sen bilirsin...deli gibi yakar valla...ama motor kanatlanıp adeta uçuyor...

mete_han kardeş liberty alıyomuşsun galiba ama sen de benim gibi kiloluymuşsun.bu durumda selesi ufak gelmesin.marka+peformans+büyük teker iyi ama dedim ya iki kişi çok sıkşık olmasın bi de çantalar falan.yine de sen bilirsin ya..

abi alayım diyorum...arka tarafı arkada oturan düşünsün dimi..çantayla vurucu bir görüntü olacak...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gilera nexus 500 :)
10 lira , 10 kişi bin istersen..... canavarın canavarı......

hem güçlü hem ucuz istion hocam sen , o iş zor biraz be :)

evet, hem güç ,hem yakıt ekonomi ,hem bagaj hacmi ,hem de cazip fiyat...
daha önce yazmıştım aslında ben joyride 200 istiyorummmm...Ancak maddiyattan dolayı bu özelliklerin bazısından vaz geçebilir , ya da para biriktirip seneye yaza alabilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
gilera nexus 500
10 lira , 10 kişi bin istersen..... canavarın canavarı......

evet, hem güç ,hem yakıt ekonomi ,hem bagaj hacmi ,hem de cazip fiyat...
daha önce yazmıştım aslında ben joyride 200 istiyorummmm...Ancak maddiyattan dolayı bu özelliklerin bazısından vaz geçebilir , ya da para biriktirip seneye yaza alabilirim

o zaman şu dediğim makinayı bi gözden geçir sen.............

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaça vericen peki kobayashi ???? adama uygun bişiler yapta alsın :wiinkk:

satıyorum Asya t1 2.200 ytl 2 aylık makine nakite ihtiyacım var :salut:

ben 80 arkadaşım 75 kilo benim as150t ikimizi rahat bir şekilde taşıyor rampa dik yokuşlar çekişide gayet iyi rampada 2 kişi ortalama 80 km hız yapıyor

hoajın t1 im satılık 2200 den satıyodum 2000 ytl verene bırakacam ...2 TANE KASK DA HEDİYE EDECEM...tanesi 100 € idi en son

kalıbına uyar iki kişi sıkışmazsın toplam yük 160 kiloyu aşmadığı sürece hertürlü yokuşu çıkarsın...

sele altı bagaj 2 tane kask alır üstüne de boş yer kalır(en çok bu özelliğini özleyecem)

çekiş dersen çin malıdır doğrudur 120 km hızı görmüştür..ama 90 dan yukarı kullanmanı tavsiye etmem...

ilgilenirsen görüşelim 3000 km bakımından yeni çıktı...temmuzda almıştım..

nebil erensoy0533 817 86 27

Arkadaşlar Merhaba.. Ben ilk yazımı yazıyorum.. 6 aylık motor sevdam geçen hafta ucuzda olsa gayet mutlu olduğum AS150T1 ile bitti.. Ve gerçekten şu ana kadar 350 km yaptım rahat zevkli hızlı bir motor.. tek korkutan beni köprü.. köprüden geçerken ucucak gibi ooluyorumm bunu nasıl halledicem bilmiyorum..
Motor arayan arkadasa Asya motoru tavsiye ediyorum...
Yine herkese MErhaba :rendeer:

arkadaşlar asya-mondial şimdilik düşünmüyorum yani daha iyi seçeneklerim varsa bilmek istiyorum fakat asyacıların tekliflerini de gözardı etmiycem onlara da teşekkürler..
bu arada kobayashi motoruna ne istiyorsun? 2,5 üzerini vade yaparmısın? pm atabilirsin... hiç kullanmadım ama hedef seçimim doğru mu sence?

arkadaşlar elinde leonardo 150 ya da 250 si olan var mı? ya da PGO 150 s?

kimse kullanmıyor mu bu motorları yaw?

Moderatör tarafında düzenlendi:
suspectbiker,
2500 verene kadar bence sıfır mondial al 490 kağıt farkediyo
arkadaşım forumda zat alan kilolu bir arkadaş sehpasının yere vurduğunu söylüyordu.bir de sele altı bölme çok küçük ve de arka fren disk değil ne bilim basamak su bidonu vs için uygun değil.sırf gezi için düşünsem chooper alıcam fakat alışveriş bakkal çakkal işimizi de görsün istiyorum ve zat bana uymuyor anlıyor musun?bu yüzden 1. tercihim joyride200 basamaktan vaz geçince 2.tercihim aprilia leonardo.Bunlar 4 zamanlı, ön arka disk,14 hp üzeri, çift arka amortisör,koltukları geniş,rahat altı da hacimli kaliteli scooterlar.ancak leonardonun eksisi kick start yok marşta sorun çıkarsa vay haline sonuçta hedef joyride ama biraz daha birikim yapmam gerekiyor.bu yüzden şimdilik beklemedeyim bu arada diğer markaları da incelemedeyim belki yeni model bişeyler çıkar diye....(örn matriks 150)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ZAT 150 düşünürmüsün??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar