- Konu Yazar

Evett...yıllık izinden 7 günü + 3 günnöbet off iznimi birleştirip 10 günlük bir istirahat dönemine giriyorum...kalanı Temmuz da kullanıcma kısmetse...
geçen sen 3 günde yaptığım 1400 kmlik memleket turumu bu sefer daha sakin kafayla yapacağım...
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/81285-cbf-150-ile-3-gunluk-1400-km-usak-seferi-metehan.html
İlk olarak Eskişehire (nasip olursa) bbaday Boraya uğrayıp oyalanmadan hemen Kütahyaya Egelim43 Ahmad abiyi ziyaret..akabinde Uşak...
Bu aslında biraz akraba ziyareti sayılır...memleketim olan Uşak ve Karahallı ilçesi Kırkyaren köyümü çok özledim...bizim köy öyle ahım şahım bir köy olmayıp (Haraptar Köyünden biraz hallice )
Dedem başka bir adamdı...sabırlı sevecen..köstekli saati olan akil adamlardan biriydi belki...
halen bakkal o kokusuyla varolmaya devam eder...

Adnan Menderes...

bakkalın eve bağlanan iç kapısı...sırf bu kapıya dokunmak için gidiyorum desen inanın bana...o demirin şıngırtısı falan benim çocukluğum işte bu seslerde saklı...

yani gidiyorum ama o özlediğim çocukluğuma doğru gidiyorum...bu kadar yolu tepmem için çok sebebim var...
nasip olursa Uşakdan sonra Anne tarafı Manisa Salihiye geçicem..orada da çok akrabam var...küçükken 1985-86 yıllarından beri okul tatillerinin yarısı Uşak da yarısı Salihlide geçerdi...orasıda ayrı bir cennetdir...melmeket diye demiyorum...gerçekten güzeldir yani...
Salihlideki akrabaların çoğu İzmire de göç ettiğinde İzmir yollarıda beni bekler...akrabalar olmasına rağmen Konak daki Polis Evinde kalıcam...çünkü daha rahat...akrabanın evinde tuvalete girmeye bile çekinirken polisevi ortamı harika diyebilirim...
peder emekli polizeı o bağlamda tükkan bizim..
İzmirde 10-15 yıl sonra tam anlamıyla göç edip yerleşmeyi düşündüğüm bir yer..orada da çok hatıramız oldu...
Denizlideki akrabalarda bekler araya sıkıştırırsam Denizli ve Afyonada uğramak isterim..birbirine yakın iller...150-200 km bişey değil..Egeye gidip oralara uğramazsam akrabalar vay bize nedne uğramadın diye küsüyorlar..bizde bağlar güçlüdür...
hava durumuna yola revan olucam...fazla foto paylaşamama ihtimalim var..çünkü artık o foto paylaşım heyecanımı kaybettim...nedense video çekeyim diyorum tabelalarda...üşeniyorum yani...
Egenin taşı toğrağı bana cennet...
yola revan olmaya 2-3 gün var...hayırlısı diyelim...