250 NAKED

Şanslı veletsin vesselam ailene motor aldırabiliyorsun. Ktm daha genç işi, senin için önemliyse görünüş tabii ki Duke al. Yok ben ağır adamım dersen Inazuma.
Çok uğraştım ya aldırmak için hala arada git araba öğren diyorlarda yok diyorum motor.Teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------

duke 200 al arkadaşım..

sanırım yaşın küçük..tam genç motoru..

inazuma da iyi ama duke daha şık bence..

duke'ün distribütör biraz kötüymüş ama..ben de bakmaya gittiğimde spormoto'ya heriflere inceden ayar olmuştum..

kıllar biraz..

bu arada ilk motorunuz mu olacak?
Evet öyle ilk motorum olucak

sym wolf 250...
-Fiyat uygun
-Yakıt az
-Seramik piston
-Kullananlar memnun

selamlar ben bir inazuma kullanıcı olarak inazumayı öneririm ilk motorum olacak diyorsun kullanımı kolay göstergeler de çok yardımcı,
konfor desen artık araba rahatlığında olduğunu bilmeyen yok sanırım:) az titreşim hiç uyuşma:))

selamlar ben bir inazuma kullanıcı olarak inazumayı öneririm ilk motorum olacak diyorsun kullanımı kolay göstergeler de çok yardımcı,
konfor desen artık araba rahatlığında olduğunu bilmeyen yok sanırım:) az titreşim hiç uyuşma:))
Merhaba :) inazumanın her şeyi ortada zaten özellikle o göstergesi çok güzel canlı canlı görmek benim için en doğru yol olacak sanırım :)

Ben de SYM Wolf öneririm.

Tam bir mantık evliliği.

Duke pahalı, cılız ve fiyat performans oranı çok kötü.

Inazuma sağlam, kaliteli ancak fiyat yine soru işareti. Ayrıca biraz hantal gibi.

Wolf fiyat olarak ikisinden de uygun. Kalitesi bence gerçekten Duke 200'den iyi. (Duke 125, 200 ve 390 Hindistan'da üretiliyor. Safkan KTM değiller yani.)

Ayrıca kullanım olarak da Wolf çok hoşuma gidiyor.

Cbr 250 kullanıcısıyım ve 250 cc'deki ikinci seçimim kesinlikle Wolf olur.

Tam bir mantık evliliği.

Inazuma sağlam, kaliteli ancak fiyat yine soru işareti. Ayrıca biraz hantal gibi.

Wolf fiyat olarak ikisinden de uygun. Kalitesi bence gerçekten Duke 200'den iyi. (Duke 125, 200 ve 390 Hindistan'da üretiliyor. Safkan KTM değiller yani.)

Çok teşekkürler peki neden Bir wolf yerine gidip CBR almayı tercih ettiniz ?

Tam bir mantık evliliği.

Aynı güçte olmasına rağmen aradaki 50 kiloyu ne yapacağız?

yav arkadaş burda bajaj pulsarı bekleyen sadece ben mi varım hiç mi merak edip youtube dan video falan izlemediniz...

yav arkadaş burda bajaj pulsarı bekleyen sadece ben mi varım hiç mi merak edip youtube dan video falan izlemediniz...
Valla dediğiniz gibi hemen yazdık baktım kullanışlı olması falan düşünülmüş gibi duruyor ama türkiyede parça sorunları falan olur mu pek bilemedim malum türkiyede bu tip sıkıntılar sürekli yaşannıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

[/COLOR]
udvbd.jpg

udvdy.jpg

udvfw.jpg

udvgk.jpg

udvhc.jpg

udvhz.jpg

udvl0.jpg

udvls.jpg

udvn1.jpg

udvp1.jpg,

udvpv.jpg

udvqh.jpg

udvrz.jpg

udvsp.jpg

udvt6.jpg

udvul.jpg

udvvb.jpg

udvw5.jpg

udvwv.jpg

udvy6.jpg

udvyy.jpg

udw02.jpg

udw0r.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

udwmp.jpg

udwpt.jpg

Son düzenleme:
Gayet güzelmiş bu pulsar kullanışlı ve pratik gözüküyor.
Ben bu yamaha mt09a bayıldım resmen o motor benim diyorum ama tabi ilk tecrübe için o fazla kaçar sanırım :(
o yüzden bu konuları açtım hani şu sıralar aklıma şöyle bi soru geldi acaba ben önce cbr 250 alıp kullandıktan sonra
mt09 alsam bir anda naked'a geçtğim için rüzgar çok mu hırpalar
Tek hayal şu mt09a ulaşabilmek

Fuarı görmeden kimse motor almasın. İlla lazımsa ikinci el YBR 125 veya CBF 150 alın, fuardan 3 gün sonra satıp istediğini alırsınız.

Pulsar ı bende bekliyorum goruntusu hos peki fuar tarihi bellimiki

bu fotolara bakarken pulsarın 1 bıra avicii-woke up şarkısıyla harika birliktelik oluyor :)

arkadaşlar bir sorum olacak ilk motorum olacak ama boy 1.94 karar veremiyorum bu duke 200 veya inazuma küçük gelirmi boydan sıkıntı olurmu veya kullanımı rahat olurmu dediğim gibi ilk motorum olacak yanıtlarınızı bekliyorum

Çok teşekkürler peki neden Bir wolf yerine gidip CBR almayı tercih ettiniz ?

Merhaba arkadaşım,

Cbr 250 aldığım dönemde SYM Wolf'ü bilmiyordum.

Bi de ben daha çok racing modellere bakıyordum. O yüzden Ninja 250, Cbr 250 ve Hyo GT250 vs bakıyordum. Naked 250 hiç aramadığım için karşılaşmadım.

O zaman bende eski kasa Cbr125 vardı. Eski motosikleti Cbr 250'yi aldığım yere verdiğim için bayağı uygun olmuştu benim için.

Sonra motosiklet gruplarındaki arkadaşlarımın Sym Wolf'lerini gördüm. Beyazı da siyahı da çok hoş. Malzeme kalitesi kesinlikle Hyo'dan filan iyi. Hala tavsiye ediyorum ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar