250 mi?600 mü?

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım, Kawasaki Ninja 250 güzel motor.Temiz 2.el mevcut, fiyatı da çok değil.hyosung için de iyi deniyor ama yedek parça da sıkıntn olur.Bence ninja 250 ama karar senin.

bu tür sorular sorulunca hemen kıyaslama yapılıp bu cevaplar veriliyor. dolayısıyla aklıma bu karşılaştırmayla ilgili hep sorular takılıyor, cevaplayıp aydınlatırsanız sevinirim :

1) hyosung için parça sorunu nedir? hangi parçası aranınca bulunamıyor?
2) hyosung için aranıp bulunamayan parçalar, kawasaki'de hemen bulunabiliyor mu?
3) hyosung'a göre kawasaki servisleri daha fazla anlamında yapılıyorsa bu karşılaştırma, kawasaki'nin servisi olup hyosung'ın (kanuni) olmadığı iller hangileri?
4) bulunmayan bir parça siparişle gelecek olsa, kawasaki kaç günde gelir, hyosung kaç günde?

cevaplanabilirse memnun olacağım. cevaplanamazsa sürekli hyosung'a bilmeden böyle çamur atılıp iz bırakılır onu merak etmeye hep devam edeceğim...

Abi çocuğun kafasını 600 cc ile bulandırmayın derim ..
motor konusunda yeni olan ve hiç deneyimi olmyan bir için 600 rr çok büyük güç yapmayın lütfen böle bir sitede bu şekildeki bence 600 lük iyi olur yok 600 den şaşma gibi laflar kişiyi ölüme görtürmekten başka bir işe yaramaz 600cc nin gücünü bilmeyen kişiler ancak tecrübesizlre böle yanıt verir ama çoğunluğun bu konuda bilgisi olduğuna inanıyorum... LÜTFEN
cbf e de dikkat et derim gidon konusu biraz sıkıntılıdır ancak kullanımı biraz sıkıntılıdır...
ama genede 600 lüğe göre 150 cbf idaha çok tercih edebilirsin...

önce 250 lik motosiklet alacaksın epeyce onda öğrenip sonra 600 makineyi alacaksın.

Olay açıklanmış, önce öğreneceksin sonra bineceksin.
Öğrenme ise kurslarda filan olur ama burada(tr de) kendi kendine olur maalesef. Bu sebeplede makina ufak olsun mühim değil, esas olan makinadan ne kapacağındır. Bu sebeple cbr125 ya da cbf150 iyidir ama bana kalsa racing önermem. Ama sonuçta karar senin.

arkadaşım ben şu yolu denedim...
bütçen müsait olsa bile öncelikle bir 600cc buluyosun,ki motosiklet alacaksan ve gözüne kestirdiysen illa birileri vardır etrafında,rica edip oturacaksın üzerine kullanmayı dene...
sonuca şöyle bir bak bakalım.
ben 600cc ilk aşamada yapamayacağıma karar verdim mesela...bütçenin önemi burada can emniyetinin yanında hiç kalır derim.
250 cc tavsiyemdir.

Motosikleti
Tracer 7
Bende 250'lik mi,500'lükmü diyordum...hatta 500 cc ye çok hevesliydim.
ama aklı selimi dinledim 250cc aldım. şimdi iyiki 500cc almamışım diyorum...
sakın 600cc le başlma bence.nacizane...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gt 250'r tam başlangıç motoru olur senin için.

Daha dün 200 civarı hızla giderken sahilyolunda bir baktım ortada arabalar duruyor , asker uğurluyolar..Durdum yavaşladım ama nasıl onu gel bana sor.
Konu sürat ise herşey olabilir bunu karşılayacak biraz bilgi tecrübe varsa alın binin yoksa kötü şeyler olabilir her zaman.

250 mi 600 mü? 600 mü 1000 mi? YBR mi Hayabusa mı :p
Arkası kesilmeyen konulardan biri daha.. Belki 100 tane konu var aynı muhabbetlerin yapıldığı. Bunları okumaktansa yeni konu açmak en kolayı..
Valla bana sorarsan hiç boşuna diğerlerine para harcama doğrudan Hayabusa al.. Yanında da 4 kilo irmik 4 kilo şeker ve çam fıstığı al :)
Geyik güzeldir ama hep aynı geyik bayıyo bi yerden sonra..

Forumdan Uzaklaştırıldı
600 lük bi racingden daha pahalı bi ölüm olamaz demişleR:d
bence cbr 125 al 4000 5000 km liğine:D

250 mi 600 mü? 600 mü 1000 mi? YBR mi Hayabusa mı :p
Arkası kesilmeyen konulardan biri daha.. Belki 100 tane konu var aynı muhabbetlerin yapıldığı. Bunları okumaktansa yeni konu açmak en kolayı..
Valla bana sorarsan hiç boşuna diğerlerine para harcama doğrudan Hayabusa al.. Yanında da 4 kilo irmik 4 kilo şeker ve çam fıstığı al :)
Geyik güzeldir ama hep aynı geyik bayıyo bi yerden sonra..

artı on katılıyorum:cat:ancak şunu da söylüyeyım paran varsa 6 sılındır süper spor bı araba alabılırsın hatta şahin marka arabadan sonra böyle bır geçiş yapılabılır bunlar parayla ölçülür ama motosıklette parayla değil canınla ölçülür şakası yok bu işin görüntü için motosıklete bınılmeyeceğini öğrendık ne olursa olsun tecrübeni ufak hacımli bır motosıkletle yapman gerekıyor:wiinkk:

Hyosung parçaları bulunduğun yere göre (İstanbul'a yakınlık baz alınarak) 2-3 iş günü içerisinde gelir. Ama yedek parça fiyatları çok ucuz değil bunu söylemek gerek. www.kuralkan.net adresinden istersen kendin de parça siparişi verebiliyorsun eğer istersen siteye bakıp parça fiyatlarına bir göz gezdir arkadaşım.

Ben de 22 yaşındayım senin gibi arabam var, açık söylemek gerekirse 250cc lik bir motor bile bana fazla geliyor şu an. Eğer gt250r alacaksan sıfır alma dostum, sıfır fiyatına ikinci el japonları çok rahat bulursun. Performans açısından Hyosung gerçekten tatmin edici bir motor gücüne sahip, 250cc için 28 beygir güç üretebilmek güzel bence.

Koruma kıyafetleri için iyi bir para ayır en önemlisi bu ben öyle yaptım, pahalı bir motor alacağıma daha ucuz alıp aradaki parayı kıyafete harcamayı tercih ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar