250 Mct Egzoz

arkadaslar 250 mct me farklı bır egzoz takmak ıstıyorum yolda gıderken kendını bellı etsın ıstıyorum sızce nasıl bır sey yapabılırım fıkrı olanların fıkırlerını almak ısterım =) :cat:

egsoz ların içini boşaltıyorlar bırde kesıyorlar herkes dönüp bakıyor ama ben hiç tavsıye etmem dönüp bakanların coğu ....................:pr:sayıyor
bence orjınal halı kalsın derım ilerde ıyı bır güce sahıp motosıkletın olursa yaparsın :cat:

egzosları yarım kesit halinde yaparsan eger yada hazır bişi bulrusan süper olur. görünüm için http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/75277-dragstar-icin-custom-egzoz.html bu linkte assagıda var.

cok tsk ederım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------

egsoz ların içini boşaltıyorlar bırde kesıyorlar herkes dönüp bakıyor ama ben hiç tavsıye etmem dönüp bakanların coğu ....................:pr:sayıyor
bence orjınal halı kalsın derım ilerde ıyı bır güce sahıp motosıkletın olursa yaparsın :cat:

yok ben kuufur ettırcek bıcımde bır ses ıstemıyorum ztn

rif

Genelde scooter larda görüyorum onu.Özellikle 100lüklerde.Bence cruiser tarzında ses konusunda sorun olmaz diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar