250 MCT DEBRİJAY BALATASI

Selamlar,

1 hafta önce MCT 250 nin debrijay balataları değişti ve debriyaj teli, debriyaj kolu ayarlandı.
Ancak yaklaşık 100 km yol yaptıktan sonra bugünlerde şunu farkettim ki, özellikle 2 kişi binerken 1. viteste kalkışlarda debriyaj balatalarından bir şıkırtı sesi geliyor ve motoru silkeliyor.. Acaba balatalar yeni olduğu için olabilir mi?

Yan Sanayii Balatalarda Hava Sıcakken Ve Motorda Aşırı Isınınca Kalkışlarda Silkeleme Daha Geç Kavrama Olması Gayet Normal,
Pek Çok Modelde Mevcut bi süreçtir,
motor soğuyunca kendine gelecektir...

balatalar takılalı 1 haftayı geçti. balatalar yan sanayi değil mondialden aldım. ne kadar orjinaldir tartışmak gerek :)

actıgın konu baslıklarının ve diger sorularının kesın cevabını MCT 250 kullanıcıları paylasım baslıgı altında bulabılırsın.okumanı öneririm

debriyaj ve egzoz kelimeleri türk milletinin başına dert 2 kelime heralde..doğru yazanı bulmak çok zor..ikisini de doğru yazanı aramıyorum bile :p

debriyaj ve egzoz kelimeleri türk milletinin başına dert 2 kelime heralde..doğru yazanı bulmak çok zor..ikisini de doğru yazanı aramıyorum bile :p

Aslında doğru yazılışlarını biliyorum. Farkettiyseniz konudan bahsederken doğru yazmışım ama başlığı atarken sanırım klavyede karışmış iki harfin yeri :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar