250 cruiser arıyorum...

Ankara'da yaşıyorum. 2 aydır netten 250 cruiser araştırıyorum. sanırım regal raptor ve masai FYM 250 arasında kaldım. Regalin 9B modeli tam bana göre ama fiyatları biraz tuzlu geldi bana. buna rağmen 3000'in altında satıldıklarını da öğrendim.

Yok mu ülkemde bana göre bir regal raptor???

cinler arasında regal güzel bencede.. ama v motor bisan flnda bakabilirsin

:) kesinlikle alacağın motor japon olsun bu konuda şaşmaman gereken şey yamaha virago 250 cc ya da HONDA REBEL 250 CC (ben honda rebel i tek geçerim 250 cc curiser aleminde tektir.adı şimdiden efsaneye çıkmıştır) isyan et=rebel

kesinlikle alacağın motor japon olsun bu konuda şaşmaman gereken şey yamaha virago 250 cc ya da HONDA REBEL 250 CC (ben honda rebel i tek geçerim 250 cc curiser aleminde tektir.adı şimdiden efsaneye çıkmıştır) isyan et=rebel

Son düzenleme:
onlar yokmu onlar

3000 ytl nin altında satanlar yüzünden kanki olduk baba regal ile :cherry:

KARADAYI,
SCOOTER_MANIA,
JESSE...

İlginize çoook teşekkür ederim arkadaşlar. kymco venox 250 ve hyosung gv 250 sınıfında iyi olmalarına karşın benim bütçemi aşıyorlar... Önce keeway almak istiyordum ama forumları araştırdıkça, kullananların yorumlarını okudukça, aslında rüyalarıma girmeyi hakeden motosikletin Regal olduğuna (tabii ki siyahı) karar kıldım. Bir aydır sabah ilk işim motosiklet ilanlarına bakmak oluyor.

Tekrar teşekkür ederim fakat yaza kadar bulamazsam aradığım nitelikte... bulurum yaaa...

slm

bende çok temiz regal roptor var arkadaşlar tüm bakımı yapılmıştır adam gibi yola çıkmadım 3.750 km de sıfır gibi 3.750 son fiyatı ciddi alıcılarla görüşelim msn adresim [email protected]

Bende ankarada uzun zamandır motor arıyorum fakat hiç istediğim türde denk gelmedi ekle benide birlikde arıyalım bar :)

Arkadaslar sanırım yakında hayallerımın motorunu

RR Dadyw 250 9B mı alıyorum:D

Değerli Arkadaşlar aradığım modelde motosikletimi aldım.. (Pitbull 222 de aradığını bulmuş)
İLginize teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar