Haklısınız:cat:, ben de üzüme baka baka kararmışım, kusura bakmayın.
Neden seçerim
RS250 yi;
1.si
2 zamanlı...2 zamanlı motorları hep daha çok sevmişimdir. Daha ilkel, gelenekçi(tutcu değilim yanlış anlaşılmasın

), daha basit ve karakter olarak daha canlı(heyecanlı

)...Seviyorum işte 2 zamanlıları...O sinek vızıltısı bile bir başka geliyor bana, başka dinliyorum çünkü.
2.si O efsanelerden biri benim için. Hani vardır işte sizin için de efsane saydığınız motorlar. Bir döneme harbi damgasını vurmuş, bir çok ülkede insanları hasta etmiş benim gibi...
3.sü Hiç sürmedim ama harika bir sürüş zevki ve kabiliyeti olduğunu biliyorum. Şasisi hala şuana kadar yapılmış en dengeli şasilerden biri olarak kabul ediliyor.(dip not: İtalyada sanırım ducati fabrikasında çalışan birisi, yeni kasa RS125in gövde ve grenalarını, RS250 nin Şasisi üzerin otutıp RX450 motoruyla birleştimiş."Sırf fantezi olsun diye en güzelleri birleştirdim" diyor

) Yani motorunu ve gücünü bir kenara bırakırsak benim için asıl önemli olan şey= sürüş zevkinin zirvesinde olduğu söyleniyor.
4.sü Tipi...Kalıplı olduğundan değil de eski, klasik ve kendine has(hatta belki itici) bir tasarıma sahip. Melül bakışlı, kaplan duruşlu:mrgreen::mrgreen:
Ha bunlar hep beni "kalben" etkileyen şeyler...Aklen ve mantıken bakıldığında da araç neredeyse her özelliğiyle sınıfında(2 zaman 4 zaman değil, kısaca "küçük süperspor" sınıfı diyorum ben) ilk 3'e girer motordan anlayan kime sorsan. Ama dediğim gibi benim için en güçlü yada en iyi olması değil, özel olmasından dolayı seçim tercihim.
Bilmem anlatabildim mi...
neden?
arkadaşlar herkes şunu alırım demiş ama nedenini yazmamış
şuraya almak istediğiniz motoru neden alma istediğinizi bi yazarmısınız
veya tercih ettiğiniz motoru neden tercih ettiğinizi yazarmısınız
yoksa 20 motosiklet bir arada gören çocuklar gibi ben bunu seçtim ben bunu seçtim diyen çocuğa sordum niye bu diye çocuk abi bu hem kırmızı hem kawasaki dedi halbuki benim motosikletim hyosung
Buarada siz de virgül tarzı gerkli şeyleri kullansanız daha hoş olur.:wiinkk: