cruiser chopper ayrımı aynı değil aslında daha doğrusu yamaha, honda, suziki, kawasaki, BMW gibi bir çok farklı sınıfta motor üreten firmalar bile bu konuda tam bir ortak noktada buluşamıyor..... kimi chopper demiş kimi cruiser demiş kimi classik diye geçmiş modeli ama sport hepsinde sport aslında racing yakıştırması da dilde yer etmiş ama benim bunu yazmamın nedeni racing yanlış demek için değildi bir arkadaş race ayrı sport ayrı yazmış o yüzden yazdım
her ikiside aynı tip motor için kullanılıyo yoksa bu konuda bilirkişi değilim
bbrr abi o zealsunu gördüm bi şhow romda
fena değildi(tabi dükkan kapalıydı,camdan gördüm)fiyatını öğrenince dahabi hoş oldum valla
bencede alternatif sayılacak bi makine,max 4 milyar fiyata 200cc sport makine fena sayılmaz.tipi eski spor modellere benziyo ama yakından görünce çokta fena değil.
valla 250 cc bir modelde hyosung getirmiş kalite olarak tartışılacak bir alet değilk hyosung cidden kalite bir motor ama yedek parça işte bakalım global almış ve işe soyunmuş durumda şu an işallah ilk heves değildir arkası gelir... şimdi 3700 e alacağın motor dan ne beklemek lazımsa alacak olan onu beklemeli fazlası olursa süpriz olsun ama kesinlikle cbr la mukayese etmeyelimcbr cidden çok ufak bir motor bu baya bir cüsseli (zealsunun sportmodeli ve hyosung)