250 cc motor için 6500 verilir mi ? (yamaha suzuki honda)

6500 çok para ya ben hayatta vermem onu 250 cc choppera
Daha büyük bişeyler bakabilirsin aslında mesela şu

http://sahibinden.com/1999_model_viragoWQQaXQQ4378816WQQpXQQdisplayitem

ve bu arkadaşa onay veren diğer arkadaş :))
kıyasLama yaparken hangi diğer 250 cc Leri gözünüzün onune getirdiniz aLLah aşkına bi söyler misiniz ??

cidden cok merak ettim de :)

Savaş boşver çoğu arkadaş Rs250 yi bilmiyorlar o yüzden hyo diyorlar emin ol :cat:

Chopper düşünüyorsanız ikinci el piyasasına göz atmanızı tavsiye ederim, o paraya cok güzel makinalar bulabilirsiniz.

Bencede çok 250 lik bir criuser için o paraya 4000 ytl ye çok da temizlerini bulabilirsin.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Daha yeni başlicaksan bence o kadar para verilmez. Daha uygun fiyatlı modellere bak. Başlangıç olabilecek düzeyde, çarptığın, sürttüğün, yana yatırdığın zaman sana çok fazla masraf çıkarmayacak markalara bakmanda fayda var. Mesela Keeway Super Shadow 250. Başlangıç için çok ideal. Merdivenleri yavaş yavaş tırmanmak lazım. Yoksa hep görüyoruz, sonu hep hayal kırıklığı oluyor. Al böyle bi makina, 1-2 sene kullanıp satarsın. Bir örnek mesela;

http://www.sahibinden.com/model_2007_3900km_keeway_supershadow250ccWQQaXQQ6280109WQQpXQQdisplayitem

Bunun gibi bir sürü var. Keeway de kötü makine değildir. Yine de sen bilirsin tabi. Yeter ki al artık. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sorduğunuz soruyu pek anlayamadım AMA...

Selam...
İlk kullanıcı olacaksanız ve sıfır olsunki zaten tecrübem yok sorun yaşamayım diyorsanız; daha makul ama kalitede aynı şeylere bakabilirsiniz: cbf150(kalıplı ve rahat)ybr125 (kolay zaptedilir) vs.. vs.. Hem zararınız daha aza iner çünki 1-2 sene içinde büyüğe geçiş istiyceksiniz...

ARKADAŞIN DEDİĞİ ÇOK DOĞRU.... neye göre pahalımı ucuzmu? diye soruyosunuz pek anlayamadım ama motora yeni başlıcaksınız heralde alıcağınız motora karar veremediniz.

mesela ben diğer arkadaşların dediği gibi 150lik bi scooter'la başladım. 1800 para vermiştim 3 sene önce. acemiliğimi biraz attım, düştüm kalktım, motor çizildi diye üzülmedim.. sora cbr 125 aldım 3000'e. şimdi daha büyük bi makinaya biniyorum.. en güzeli emekleyerek başlamak..

SON OLARAK; O FİYATA O CC'DE MOTOR, MARKASI NE OLURSA OLSUN PAHALI (ACABA HANGİ MODEL) ???

motosikletten anlamadığnız soyut kalmış anlamsız sorularınızdan belli .bence 125 lik scoter la başlasanız daha iyi olur .saygılar...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yaa ilginçsiniz.
net sorumu açıklıyorum
ilk kullanıcıyım 250cc alcam 6500 ytl ye yamaha suzuki honda chopper alnırmı yani 250cc o para verilir mi

off çatlıcam :)

Anlamadıysan bidaha anlatalım......

Evet alınır.... Git al ve mutlu mutlu bin..... :wiinkk::wiinkk:

al "0" km hyosung veya (s&t kanuni) gv 250 sende kurtul bizde :mrgreen: hem için rahat eder hem enjeksiyonlu(2008 modeller) az yakar hemde şimdiye kadar şikayet duymadım

2006 600f alabılıyosan o paraya verılmez yok alamıyosan mecbur vereceksın benım gıbı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ya bu topiği okuyunca benim de kafam iyice karıştı; Cemre düştü mü, düşmedi mi? şeklinde bir tartışmadır gidiyor burada! :silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
250 cc motor için 6500 verilir mi ? (yamaha suzuki honda)
Verilmez kardeşim, verilmez yahu.. Gel, sana 650 lik Suzuki vereyim aynı paraya.. diyorum ama dinleyen kim? :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar