250 cc motor için 6500 verilir mi ? (yamaha suzuki honda)
hyosung gt250r bir racing'se verilir.
gt 250 r gercek ten 250 cc lerın en kaslı ve en yakısıklı motoru. gecıs motoru olarak ıdeal dıyer 250 cc lere ye gorede cokdaha ıı persormans alırsın:cherry:
askerden sonra bende alıcam ınsallah![]()
tabi ki 2. el al, eğer biraz oynarım diyorsan yada motosikletin motorunuaksamını öğrenirimde aynı zamnda diyorsan km'si biraz yükske alaiblirisn =) ki sanmıyorum snein pek bunu istediğini, kmsi düşük 0'a yakın bir 150-200 cc'lik bir chopper ideal sanırım sana, chopper modellerini iblmiyorum ama sahibinden com'da markaları ve istediğin modelleri yaz herşeyleriyle çıkarlar karşına 250.cc'dende büyük alma sakın:cat:chopper model arkadaşlar ve 2.el tabi
chopper model arkadaşlar ve 2.el tabi
keisnlikle öyle 650sanıyor herkes zaten ama kaslı ve yakışıklı olduğu kadrda ilk kullanım için çok zor, racing için başlangıc olabilir ancak, imaja bu kadr önem vermesem hayatyta racing almam sürüşü çokrahatsız ve kolay dğeil, ama bu fiyata böyle bir makine harika
chopper model arkadaşlar ve 2.el tabi
cok dogru daha once hıc kullanmamıs bırı ısen sakın alma altında kalırsın 150 kg.eger tecruben varsa 600cc ye gecıs ıcın super bı makıne bende ımaja ve goruntuye onem verdıgım ıcın 250 r ı secıyorum ama bunların bazılarında devirler arası gaz yıgılma olayı olunca canım sıkılıyo
r:
ben hiç bir problem yaşamadım, bu arada ewt bende 600 cc'ye geçicem benim için harika bir tecrübe bu, ve özellikle orjinal lastiklerle kullanmak 1000 cc'lik kullanmaktan bile zor =):cherry: