250 cc lik motosiklet

En güzel yorumu "MROCK" arkadaşımız apmıs.. Benim de diyebileceğimm para yetiyorsa Hyo ile baslaman...

cakalaz katılıyorum arkadaşım ama kıyafetlerini kaskını ayarla madem ılk deneyımlerın olucak bişi olursa sadece mala olsun cana değil ve dikkatli kullan

benzin cimrisi,başlangıç için ideal,tertemiz-sorunsuz bir regal alıp-kalan parayı da korumalarınız için harcayabilirsiniz:

http://www.motosiklet.net/forum/sat...lik-tertemiz-regal-raptor-dd125e-cruiser.html

big_10551201_164167_2idn518.jpg

Son düzenleme:
250 cc lik çin malı cruiser ile başla. Hiç bişey olmaz. Millet harley kullanıyor hiç motora binmediği halde. Hatta harley... ilk sürüş deneyimi için ders bile veriyor. Kullanırsın bişey olmaz.

hoşbuldukk... mesajların devamı gelmıyo arkadaslar önerilerinizi halen beklemekeyım

benim durumumda olan bırsuru arkadasımız var bu tür konulara yoğunlasmassanız motor kullanımına gecmek ısteyen ınsanları bılınclendırmessenız etrfta daha cok motor gorme şansızını azaltırsınız lütfen yorumlarınızın devamını beklıyorum

Son düzenleme:
sevgili aremko,
ben de şahsen içindeki cruiser/custom/chopper sevgisine mani olamamakla birlikte bir iki denemeden sonra bu tarzı kullanmamak için sürekli kendime telkinlerde bulunuyorum, dediğim gibi bu tarz benim için motosiklet demek ama uzak duruyorum. sebebi ise konfor ve manevra azlığı. tekerlekler arası açıklık fazla olduğu için özellikle şehir içinde ani kaçış manevraları yapman gerekirse zorlanabilirsin, bir de çok aksesuar gereği var, bakımı da zor. istersen önce 150 bilemedin maks. 250 lik bir scooter veya naket ya da toıring bulamasan da ona benzer bir şey ile başla ve şehir içinde karşına çıkacak sorunları gör. mutlaka düşeceksin. bundan emin ol en azından yanlış fren yapıp düşeceksin. bu nedenle üzülmeyeceğin bir ucuz motorla acemiliğini atmanı mutlaka tavsiye ederim. arkadaşlar düşünce motordan soğuyorlar, dünyanın en keyifli hobilerinden birisine başlıyorsun, hayırlı uğurlu olsun sana tavsiyem paraya kıy ve honda fabrikasında mutlaka eğitime git.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar