Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese selam. Yeni bir motosiklet almak istiyorum. Mâlum 250 cc fiyatları ortada. Arabanın yanına, tek başıma uzun yıllar rahat rahat kullanabileceğim bir motor arıyorum. Hem şehir içi hem de uzun yol yapılacak. Toplam 25.000 km tecrübem var motosiklette (son motorum z250sl idi). Aktif olarak da araç sürücüsüyüm. Yıllardan beri Yamaha XJ6N modeli hayallerimi süsler. Hem sesi hem de diğer 600'lüklere nazaran daha uysal olması beni cezbediyor.
Genel olarak naked, enduro ve sport touring modelleri seviyorum. Sizce ne yapmam gerekli? Sıfır MT-25 almak mı yoksa 2016 model abs'li 10 bin km'de temiz bir XJ6N almak mı? Aracım da olduğu için kısa sürede motoru satmak gibi bir niyetim yok. Alıp yıllarca beni götürmeli. Fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum, teşekkür ederim şimdiden.
Genel olarak naked, enduro ve sport touring modelleri seviyorum. Sizce ne yapmam gerekli? Sıfır MT-25 almak mı yoksa 2016 model abs'li 10 bin km'de temiz bir XJ6N almak mı? Aracım da olduğu için kısa sürede motoru satmak gibi bir niyetim yok. Alıp yıllarca beni götürmeli. Fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum, teşekkür ederim şimdiden.