250 cc den 600 cc ye

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hız sevmiyorum dedim, yani öyle milleti görüp yollarda gaza gelip basmam. Yolu gerekli gördüğüm yerde basarım. Hız yapmak güzel , gerektiği yerde. Cbr 500 tarzı motor hiç almak istemedim. Sevmiyorum, R6 olmasının sebebi hoşuma gitmesi,hayalimdeki motor . Çok hızlı gitmesi değil. İzmirde yaşıyorum ve seneye pist e çıkmak için ve yarışmak için uğrasıcam.cbr 500 ninja 300 tarzı motorlarla uğraşmak istemiyorum. Alışırım hemen diye düşünüyorum . Ama yorumlara göre işler sıkıntılı ve korkutucu biraz . Mt-07 olarak devam edip , R6 geçmek mantıklı gibi

Yazmadan edemedim,
2005 de mondial 151 rs aldım 16 bin km kullandım, 1,5 sene
2006 de honda cbf 150 aldım 30 bin km kullandım, 2 sene
2009 de honda cbf 250 aldım 14 bin km kullandım 1,5 sene
2011 de de 600 cc fz6 fazer aldım 15 bin km kullandım 1, 5 sene.
2013 de honda cbf 150 aldım 20 bin km kullandım, 2 sene.
2015 de fazer 8 aldım 3 bin km kullandım, 2 ayda
2015 de fz6 fazer aldım, 15 bin km oldu devam ediyorum.
2016 de ybr 125 aldım, 13 bin km kullandım onu sattım.

1.5 yıl R6 kullanmış birisi olarak 250'den sonra doğru olmaz. Honda 650F tavsiye ederim. Sonra R6 olur. Hem 4 silindirli, hemde 650 cc. Bi düşün.. R6 başa çıkması meziyet isteyen bir alettir.

Bak kullanan adam yorum yazmış bence de en mantıklısı. 650 F yerine yamaha da XJ6 seriside olabilir. Ki ben r6'nın seni sürerken rahatsız edeceğini düşünüyorum, sürekli ağır domalır pozisyonda olmak..

-Ulan zaten motora hakim değilim bir de oturuşu rahatsız.. Ulan şurdan araba geliyor mu? kodumun aynasına da bir türlü alışamadım omzumu gösteriyor göremiyorum ki! dur dayı duurr vınn vınn(ara gaz)! Hele dur şurdan kaçayım kaçıncı vitesteyim ola dur bir vites düşeyim de ayağım ağzıma giriyor ooy ooy nerde bu vites. ilerde trafik var şu aradan geçeyim, ulan dönmüyor bu!

Bu genel olarak racing kullanan arkadaşların ve benim gözlemlerim yönünde bilek ağrısı bel ağrısı da eklenecek tabi. Tabi bu r6 gibi saf kan yarış makinasında daha fazla olacaktır. Seni sport-touring 600lükler mutlu edecektir.

Bak kullanan adam yorum yazmış bence de en mantıklısı. 650 F yerine yamaha da XJ6 seriside olabilir. Ki ben r6'nın seni sürerken rahatsız edeceğini düşünüyorum, sürekli ağır domalır pozisyonda olmak..

-Ulan zaten motora hakim değilim bir de oturuşu rahatsız.. Ulan şurdan araba geliyor mu? kodumun aynasına da bir türlü alışamadım omzumu gösteriyor göremiyorum ki! dur dayı duurr vınn vınn(ara gaz)! Hele dur şurdan kaçayım kaçıncı vitesteyim ola dur bir vites düşeyim de ayağım ağzıma giriyor ooy ooy nerde bu vites. ilerde trafik var şu aradan geçeyim, ulan dönmüyor bu!

Bu genel olarak racing kullanan arkadaşların ve benim gözlemlerim yönünde bilek ağrısı bel ağrısı da eklenecek tabi. Tabi bu r6 gibi saf kan yarış makinasında daha fazla olacaktır. Seni sport-touring 600lükler mutlu edecektir.

haykırdım hocam :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar