250 cc chopper Tamir hakkında Bilgi verirmisiniz

merhabalar arkadaşlar skygo sg250 model bi chopper var motorcu tamircisi bi arkadaş debraj balatasının degişmesi gerektigini söyledi bende internette bi araştırma yappayım dedim b u debraj balatası 30 tl civarında ama motor tamircim bende malzeme dahil 120 tl istedi sizce bu normalmi biraz pahalı degilmi birde skygo olarak pek parca bulamadıgımdan bu debraj balatası diger mondial mct ramzey çelik motorlarınki birebir oluyormuş dogrumudur bu konu hakkında bilgi vere bilirseniz çok mem nun kalırım saygılarımla

yok hocam fiyatlar normal değil. motoruma ön amortisör değiştirmeye ve aküyü şarj etmeye 70 tl istediler, fren hidroliği değişimine 50 tl istediler, debriyaj kapağı contası değiştirmeye 100 tl istediler. ya ben kendime usta bulamıyorum ya da bu ustaların işçilikleri pahalı.

50 tl ye akü aldım, amortisörü kendim taktım 20 tl ye de eşimle yemek yedim :)

oto sanayide adam albeanın şanzımanını indiriyor debriyaj değiştiriyor, bütün gününü harcıyor 100 tl para alıyor. motosiklet ustalarının aldığı para bana küfür gibi geliyor.

Vallhi hocam haklısın gözüm yese ben kendim degiştiricemde gözüm yemiyor 90 tl işçilikte olmaz yani 30tl ürünü fiyatı desek hadi deseki usta 50 tl işçilik alayım pnada razıyız artık :))

Izmir gaziemir de oturuyorum hocam videoları izledim Teşekkür ederim bakalım olmadı kendim sökmeyı denicem umarım dağıtmayiz ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar