250 cc Chopper Kararsızlığı...

Üniversite öğrencisiyim 2. el 250 cc bi chopper almak istiyorum. Bütçem şuan için max 4.000 TL. Mezun olana kadar beni yakıt, yedek parça olarak fazla zorlamayacak, orası burası sık sık bozulmayacak kısacası beni yormayacak keyfine bakacağım bir motor arıyorum. Fiyatından ötürü ilk baş Mondial 250MCT yi çok düşündüm ama etrafımdakilerin ve forumlarda bol bol önerileri ile Regal Raptor şuan 1. sırada. Anca RR'nin 2. el fıyatlarının 3.500 TL den başlıyor olması benim için sıkıntı. Bu yüzden alternatif RR kalitesinde başka modeller arıyorum. Aşağıdaki modeller en sık karşılaştıklarım.

Regal Raptor DD 250E-9B
Yuki YK250-4
Mondial 250MCT
Ramzey QM 250
Skygo SG 250-4

Bu motorları kıyaslarsanız önerileriniz ne olur?

Merhaba dostum,

Daha iki gün önce ben de ilk motorumu aldım. Seçeneklerinin hepsini iptal et derim. Regal raptor dd150 aldım ben, şiddetle tavsiye edebileceğim bir motor. Bütçene uygun alacağın makina 2005-2006 model civarı olacaktır ki, o topa hiç girme bence. Çünkü daha ekipman alacaksın, noter masrafın ve sigorta masrafın olacak. (ben de üni öğrencisiyim ve dün sigortamı 370 tl ye yaptırdım. Kaç yeri gezdim, fiyatlar 800 liradan başlıyordu, bunu şansa buldum cidden ) 2012 ve üzeri temiz bir dd150 seni çok rahat tatmin edecektir. İleride bütçen olduğunda dd350 veya istediğin model chopper a geçersin. Aklına takılan sorular varsa cevaplayabilirim.

Bende ogrenciyim bu ara fiyatlar dusuyor 4000 e temiz v motor alabilirsin.bakacağın modeller bisan roadstar 250 keeway supershadow 250 bunlardan baska bakma

supershadow 250 yerine cxm 250 öneririm teknik olarak değil(teknik bilgim olmadığından yedek parça ,arıza vs olarak ) ama görsel olarak ledow xv250 nin virago kopyası bobber olarakda çok güzel olur dadından yenmez

Yuki, Ramzey ve Skygo aynı motosikletler. Regal Raptor teknoloji olarak biraz geride ve yakıt göstergesi yok. Mondial'i hiç bilmiyorum. Ama bildiklerim dahilinde ve elimdeki bütçe ile seçenekler de bunlar ise Mondial'i tercih ederdim. En azından görüntüsü daha güzel. Ayrıca hepsinde sık sık arıza gözlemleyeceğini ama ilgi, alaka ve bakımını aksatmayacaksan çok ciddi sorunlar yaşamayacağını düşünüyorum. Bütçeyi az bir şey daha yükseltmen gerekiyor diye düşünüyorum. Bu fiyata alacağın herhangi bir cruiser satarken de kullanırken de sefa yerine cefa çektirebilir.

kardeşim sana salcano sm 250-4 tavsiye ederim. skygo-ramzey-yuki-salcano aynı motordur ama kalite farkı vardır aralarında en kalitelisi sana sorun çıkarmayacak chooper salcanodur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar