250 bin lira bandında alınabilecek motosikletler

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Ktm 390cc motorlarını bajaj üretmiyor mu? Dominar 400 ile aynı motor bloğu değil mi? Titreşimde yakındır birbirlerine.

Dominar titreşimi gidonda hissettiriyor, 4 bin devirde süremezsin o derece, o devri geçecen yada altında kalacaksın, çok titriyor o devirde.
Ktm artık 398cc olarak üretiliyor bajaj ise eski 373cc blokla olarak üretiliyor ne kadar fark var ne kadar ortak parça var bilmiyorum ama titreşim yine aynıdır diye tahmin ediyorum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yorumlarınız için teşekkürler. Bütçemi biraz artırıp çok güzel bir CBR500R aldım. 200 km sürüş sonrası yaşadığım şehre vardım ve gerek hızlanması gerekse yol konforu açısından memnun kaldım. Yol boyunca hiç titreşim de hissetmedim konforlu bir şekilde 120-130 km/h ile yolu seyrettim. Ara ara 140 km gibi hızlara çıktım ve gayet güvenli hissettirdi. Zaman içerisinde deneyimlerimi paylaşırım.
Hayırlı olsun.
Aman haa her zaman tam ekipman diye ekleyeyim.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Ktm artık 398cc olarak üretiliyor bajaj ise eski 373cc blokla olarak üretiliyor ne kadar fark var ne kadar ortak parça var bilmiyorum ama titreşim yine aynıdır diye tahmin ediyorum
titreşim sıkıntı, benim için sorun değil idare ederim ama telefon tutucuya direkt iletiliyor titreşim, telefon yüksek frekanslı titreşimden dolayı arıza alır.

titreşimi emmesi için abuk subuk aparatlar uydurmam gerekecek gidona.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar